Fabule

în stoc
SKU
a215759
35.00 LEI
Pe scurt

NATALIE PORTMAN este câștigătoare a Premiului Oscar, regizoare, producătoare de film și activistă, printre ale cărei filme se numără Léon: The ProfessionalCold MountainCloserV for Vendetta, episoade care preced seria Star WarsA Tale of Love and DarknessJackieBlack Swan și Thor: Love and Thunder (în curs de apariție). Născută în Ierusalim, este absolventă a Harvard University și trăiește în Los Angeles, alături de familie.

JANNA MATTIA s-a născut și a crescut în San Diego. A primit diploma de ilustrator de entertainment la Laguna College of Art and Design, iar în prezent este creatoare de concept și animație de film și ilustrații.

Povestite jucăuș, prietenos și în armonie cu fermecătoarele ilustrații ale Jannei Mattia, istorioarele pline de învățăminte ale lui Natalie Portman - Iepurele și ȚestoasaCei trei purceluși și Șoricelul de la țară și șoricelul de la oraș - alcătuiesc o carte minunată pentru biblioteca familiei și sunt ideale pentru a fi citite cu voce tare.

Mama este cea care m-a făcut să mă îndrăgostesc de limbaj, de animale și de artă. Ea a fost prima care mi-a citit, prima care m-a învățat respectul pentru toate ființele, prima care a desenat împreună cu mine și pentru mine și în continuare mă amuză inventând tot soiul de jocuri de cuvinte. Sunt atât de norocoasă că acum face asta și pentru copiii mei și mă bucur de scrisorile ei de iubire care sunt portretele copiilor, înfățișați aici în timp ce citesc una dintre cărțile preferate. Natalie Portman

Mai multe informații
EdituraPandora-M
Colecție Panda
ISBN 9786069783467
Traducător Domnica Drumea
Număr de pagini 64
Formatul cărţii 16.5 x 22.5 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2020
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFabule
Rating-ul tău