Fabule romanesti

în stoc
SKU
a269428
59.00 LEI
Pe scurt
In colectia Clasici romani pe intelesul copiilor veti descoperi operele celor mai indragiti scriitori, adaptate pentru a fi citite si intelese cu usurinta de catre cei mici. Fabulele sunt mici istorioare, adesea in versuri, care satirizeaza naravurile omenesti. Aceasta editie reuneste fabule scrise de cinci autori romani - Grigore Alexandrescu, George Topirceanu, Gheorghe Asachi, Cincinat Pavelescu si Alecu Donici - si ilustrate intr-un stil neconventional.
Mai multe informații
EdituraGama
Colecție Clasici romani pe intelesul copiilor
Ediția cărții I
ISBN 978-606-056-501-7
Număr de pagini 54
Formatul cărţii 23 x 23 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFabule romanesti
Rating-ul tău

In colectia Clasici romani pe intelesul copiilor veti descoperi operele celor mai indragiti scriitori, adaptate pentru a fi citite si intelese cu usurinta de catre cei mici.

Fabulele sunt mici istorioare, adesea in versuri, care satirizeaza naravurile omenesti. Aceasta editie reuneste fabule scrise de cinci autori romani - Grigore Alexandrescu, George Topirceanu, Gheorghe Asachi, Cincinat Pavelescu si Alecu Donici - si ilustrate intr-un stil neconventional.

Veti recunoaste, fara indoiala, Cainele si catelulGreierul si furnicaCorbul si vulpea sau Iepurele si broasca-testoasa. Versurile respecta, pe cat permite ritmul, ortografia vremurilor noastre, pentru a face textul mai usor de parcurs. Cuvintele complicate au fost explicate in note de subsol, tot pentru a usura intelegerea, iar la finalul fiecarei fabule gasiti si morala, pe intelesul copiilor.