Fantoma trecutului

Epuizat din stoc
SKU
C153162
49.99 LEI
Pe scurt
Detectivul Harry Hole a făcut o greşeală teribilă şi este obligat să îndeplinească activităţi banale de supraveghere să monitorizeze activităĺile neonaziste din Oslo.
Însă Hole este atras în lumea ascunsă a traficului de arme, a bătăilor brutale şi a exploatării sexuale, unde trebuie să acţioneze rapid pentru a împiedica desfăşurarea unei conspiraţii internaţionale.

El este prins astfel într-un mister ale cărui rădăcini sunt adânc îngropate în trecut. Investigaţia îl duce înapoi la cea mai neagră oră a Norvegiei atunci când membrii tinerei naţiuni colaboraseră cu conducerea Germaniei naziste. Scoţând la lumină un adevărat păienjeniş de fapte negate, Hole îşi îndreaptă atenţia spre trupele norvegiene care luptaseră pentru Adolf Hitler pe Frontul de Est. Consideraţi de compatrioţi drept trădători, soldaţii care au supravieţuit crâncenei ierni ruseşti foametei, gerului, grenadelor, lunetiştilor s-au întors acasă ca ţapi ispăşitori ai remuşcărilor unei naţiuni. Şaizeci de ani mai târziu, vechile ranchiune şi trădări par uitate, până când Hole îşi dă seama că cineva a început să-i ucidă pe rând pe soldaţii supravieţuitori.

Având ca ghid doar conştiinţa sa chinuită şi sufletul tulburat, Hole trebuie să se mişte rapid printre capcanele puse de o minte criminală, căci, dacă va da greş, cea mai neagră oră a Norvegiei de la al Doilea Război Mondial încoace s-ar putea să nu se găsească în trecut, ci în viitor.
Mai multe informații
EdituraRAO
Data apariției 2009
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFantoma trecutului
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!