Fantomele trecutului

în stoc
SKU
a226801
42.00 LEI
Pe scurt

Elisabeth Horowitz este specializată, de peste douăzeci de ani, în studiul şi analiza arborelui genealogic. A fondat, în anul 2000, Asociaţia Franceză de Psihogenealogie.

Odată ce trec în neființă, părinții și înaintașii nu încetează să ne influențeze viața. Suntem legați în continuare de ei prin niște pârghii profunde, indiferent de relațiile pe care le-am avut cu fiecare. Secretele pe care le-au păstrat, vârsta lor în momentul decesului și circumstanțele în care au murit ne vor defini parcursul personal și vor cântări și asupra generațiilor următoare. Tulburările emoționale pot fi unele de durată, afectându-ne atât sănătatea emoțională, cât și pe cea fizică. Doliul (și în special cel neîncheiat) se află la originea a numeroase dificultăți pe care le întâmpină descendenții. Într-o manieră simbolică, destinul celor dispăruți se manifestă în mod repetat în viețile noastre, prin intermediul „fantomelor familiale“.

Elisabeth Horowitz, terapeut specializat în psihogenealogie şi autor a peste douăzeci de lucrări în domeniu, ne arată cum să identificăm acest fenomen astfel încât să nu ne mai afecteze. Printr-o abordare cu adevărat inovatoare a temei propuse, apelează la o mulțime de cazuri concrete, ajutându-ne să înțelegem efectele – uneori nebănuite – care au legătură cu trecerea în neființă a înaintașilor noștri.

Mai multe informații
EdituraPhilobia
Colecție Psihogenealogia
ISBN 9786069707319
Număr de pagini 248
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFantomele trecutului
Rating-ul tău