Întrebări frecvente

LibHumanitas

Întrebare: De ce aţi schimbat site-ul atât de mult? Ce îmi oferă în plus?

Răspuns: Am pus în practică idei pe care le-am obţinut în urma feedback-ului primit de la fiecare din voi (pentru care vă mulţumim). Noul site este structurat astfel încât să ai un acces mai facil la lucrurile care te interesează: noutăți, recomandări, bestsellers, produsele cu adevărat valoroase sau relaţiile între cărţi, bazate pe preferinţele clienților, iubitori de carte.

Pe lângă produsul principal, cartea, avem şi alte produse care să completeze experienţa lecturii: ebooks, audiobooks CD și Mp3, muzică, film, board games, etc.. Poți adăuga mesaje personalizate la cadouri pentru a le face cu totul speciale și împachetare gratuită.

Metode de livrare şi de plată

Întrebare: Pot să livrez la adresa de la serviciu?

Răspuns: Desigur, livrarea se face prin curier la adresa dorita. În procesul de comandă, după ce completaţi adresa de facturare, alegeţi ca adresă de livrare adresa dvs. de la serviciu. Cărţile şi celelalte produse vor fi livrate la această adresă.

Întrebare: Pot să trimit cadouri la prietenii din ţară?

Răspuns: Da. În procesul de comandă, după ce completezi adresa de facturare, alegi ca adresă de livrare adresa persoanei căreia vrei să îi dăruiești produsele. Cărţile şi celelalte produse vor fi livrate la această adresă. Aveţi grijă să selectezi ca metodă de plată card-ul, evitând situaţia delicată în care destinatarul cadoului va trebui să îi plătească valoarea pentru a intra în posesia lui.

P.S. Poţi include o dedicaţie pentru produsele pe care le trimiți celor dragi, folosind formularul de contact.

Întrebare: Cu ce firmă de curierat colaborați?

Răspuns: Pentru coletele expediate pe teritoriul României colaborăm cu Cargus, iar pentru expedierile internaționale cu DHL.

Întrebare: Ce metodă de plată îmi recomandaţi?

Răspuns: Recomandăm plata sigură cu cardul de pe site-ul nostru. Dacă preferi să plătești atunci când pachetul ajunge la tine, alege modalitatea de plată “Ramburs”. Acest tip de plată nu este disponibil pentru produse electronice (cum ar fi ebook-urile și audiobook-urile Mp3).

Interacţiunea cu site-ul

Întrebare: Trebuie să fiu înregistrat ca să pot comanda?

Răspuns: Nu trebuie să fii înregistrat. Îți recomandăm însă să îți creezi un cont deoarece poţi urmări starea comenzilor, istoricul comenzilor precedente, respectiv poți comanda mult mai repede, pentru că nu mai trebuie să completezi datele de facturare şi de livrare.

Întrebare: Cum scot un produs din coş? Cum adaug mai multe bucăţi dintr-un produs?

Răspuns: În coșul de cumpărături. De acolo poți modifica cantităţile sau chiar să scoți produse din coş. După ce în coş sunt produsele pe care le dorești, poți apăsa Checkout, pentru a plăti şi a primi produsele, sau poți să îți continui cumpărăturile.

Alte domenii

Întrebare: În ce format primesc fişierele download-abile ?

Fişierele download-abile MP3 se primesc într-o arhivă ZIP ce conţine câte un folder pentru fiecare album pe care l-ai comandat. În foldere se află fişiere Mp3 codate la 256 kbps stereo. Fişierele au inclusă imaginea albumului din care fac parte (album art).

Aici găsești ghidul ebook-urilor protejate DRM: https://www.libhumanitas.ro/ghid-ebook

Ebook-urile vin sub forma unui link de download (urllink.acsm) în factura primită pe email aferentă comenzii. Ebook-urile nu sunt trimise sub forma unui fisier atașat, deoarece acestea sunt protejate DRM.

Pentru a putea deschide ebook-uri protejate DRM, trebuie să ai instalat un program / o aplicație care poate deschide aceste ebook-uri. 

De exemplu, pentru Windows sau Macintosh este Adobe Digital Editions, varianta diferită față de Adobe Acrobat Reader. 

Mai multe detalii găsiți aici: https://www.adobe.com/ro/solutions/ebook/digital-editions/download.html

 ·Aldiko, Adobe Digital Editions si Bluefire Reader pentru iPad/iPhone si pentru Android
· Adobe Digital Editions pentru Macintosh si Windows 

Trebuie să îți faci un cont de Adobe (denumit Adobe ID) folosind emailul tău și o parolă la alegere. Accesează Get an Adobe ID: https://adobe.ly/2uWKMU3). 

Trebuie să îți autorizezi toate device-urile (un număr de maxim de șase device-uri) cu același Adobe ID, pentru a vizualiza și transfera ebook-urile, deoarece link-urile sunt unice. 

Te autentifici în toate aplicațiile.

Această procedură trebuie făcută o singură dată, mai exact la prima achiziție. 

Dacă ai o întrebare care nu se află printre cele de mai sus, nu ezita să ne contactezi folosind pagina de contact.