Fara plan de rezerva

în stoc
SKU
a263837
59.00 LEI
Pe scurt
Besteseller New York Times Un roman din seria Jack Reacher “Seria aceasta creează dependență.” – New York Times În Gerardsville, Colorado, o femeie moare strivită sub roțile unui autobuz, iar moartea ei e considerată sinucidere. Dar Jack Reacher a văzut ce s-a întâmplat de fapt: un bărbat în blugi și hanorac gri a împins-o pe furiș pe victimă, după care i-a luat geanta și a plecat. Când o altă crimă este declarată accident, Reacher știe că nu e simplă coincidență.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Crime
ISBN 978-606-402-046-8
Număr de pagini 416
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFara plan de rezerva
Rating-ul tău

Besteseller New York Times
Un roman din seria Jack Reacher
“Seria aceasta creează dependență.” – New York Times
În Gerardsville, Colorado, o femeie moare strivită sub roțile unui autobuz, iar moartea ei e considerată sinucidere. Dar Jack Reacher a văzut ce s-a întâmplat de fapt: un bărbat în blugi și hanorac gri a împins-o pe furiș pe victimă, după care i-a luat geanta și a plecat. Când o altă crimă este declarată accident, Reacher știe că nu e simplă coincidență.

Aceste asasinate fac însă parte dintr-un peisaj mai amplu: un incendiator care vrea să se răzbune, un copil adoptat fugit de-acasă, o cabală influentă implicată într-o conspirație secretă cu multe rotițe în mișcare. Nu e loc de eroare, dar ei fac o greșeală gravă: nu-l consideră pe Reacher o amenințare.

Însă el este nemilos și vrea să îndrepte lucrurile. Când însuși Reacher e amenințarea, nu există plan de rezervă!
“Cine-ar putea cere mai mult?” – Publishers Weeky
“Fanii care caută acțiune nu vor fi dezamăgiți. O completare sumbră la seria Reacher.” – Kirkus Reviews
“Fără plan de rezervă e una dintre cele mai bune cărți din seria Reacher din ultimii ani.” – The Real Book Spy

“Fără plan de rezervă are toate elementele de bază care-au ajuns să ne placă: un orășel unde personajul principal ajunge aparent întâmplător, dar unde descoperă curând o conspirație, pe măsură ce se dovedește că o serie de morți «accidentale» are motive sinistre.” – Crimereads