Fara plan de rezerva

în stoc
SKU
a263837
Preț special 44.25 LEI Preț standard 59.00 LEI
Pe scurt
Besteseller New York Times Un roman din seria Jack Reacher “Seria aceasta creează dependență.” – New York Times În Gerardsville, Colorado, o femeie moare strivită sub roțile unui autobuz, iar moartea ei e considerată sinucidere. Dar Jack Reacher a văzut ce s-a întâmplat de fapt: un bărbat în blugi și hanorac gri a împins-o pe furiș pe victimă, după care i-a luat geanta și a plecat. Când o altă crimă este declarată accident, Reacher știe că nu e simplă coincidență.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Crime
ISBN 978-606-402-046-8
Număr de pagini 416
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFara plan de rezerva
Rating-ul tău

Besteseller New York Times
Un roman din seria Jack Reacher
“Seria aceasta creează dependență.” – New York Times
În Gerardsville, Colorado, o femeie moare strivită sub roțile unui autobuz, iar moartea ei e considerată sinucidere. Dar Jack Reacher a văzut ce s-a întâmplat de fapt: un bărbat în blugi și hanorac gri a împins-o pe furiș pe victimă, după care i-a luat geanta și a plecat. Când o altă crimă este declarată accident, Reacher știe că nu e simplă coincidență.

Aceste asasinate fac însă parte dintr-un peisaj mai amplu: un incendiator care vrea să se răzbune, un copil adoptat fugit de-acasă, o cabală influentă implicată într-o conspirație secretă cu multe rotițe în mișcare. Nu e loc de eroare, dar ei fac o greșeală gravă: nu-l consideră pe Reacher o amenințare.

Însă el este nemilos și vrea să îndrepte lucrurile. Când însuși Reacher e amenințarea, nu există plan de rezervă!
“Cine-ar putea cere mai mult?” – Publishers Weeky
“Fanii care caută acțiune nu vor fi dezamăgiți. O completare sumbră la seria Reacher.” – Kirkus Reviews
“Fără plan de rezervă e una dintre cele mai bune cărți din seria Reacher din ultimii ani.” – The Real Book Spy

“Fără plan de rezervă are toate elementele de bază care-au ajuns să ne placă: un orășel unde personajul principal ajunge aparent întâmplător, dar unde descoperă curând o conspirație, pe măsură ce se dovedește că o serie de morți «accidentale» are motive sinistre.” – Crimereads