Fără vârstă

în stoc
SKU
a248715
56.70 LEI
Pe scurt
Cartea aceasta este despre cum să nu mai ducem grija vârstei pe care o avem, cum să ne amintim visurile și cum să căpătăm puterea și energia de a le pune în practică. După 25 de ani de căsnicie, în urma divorțului, eroina romanului rămâne fără bani, surse de venit și șanse de a-și reface viața. Nici un bărbat nu se uită la o femeie plinuță cu ochii lipsiți de orice strălucire. Însă un experiment de redobândire a energiei tinereții bazat pe cele șase perioade de activitate ale aparatelor organismului nostru, cardiovascular, nervos, respirator, genito-urinar, osteo-muscular și tractului gastro-intestinal și al ficatului. După completarea programului sub supravegherea unui medic, eroina arată cu 10 ani mai tânără și totodată găsește inspirația prin găsirea și punerea în aplicare a talentului ei.
Mai multe informații
EdituraIdeea Europeană
ISBN 9786066682855
Traducător Elena Drăguşin‑Richard
Număr de pagini 354
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFără vârstă
Rating-ul tău

Cartea aceasta este despre cum să nu mai ducem grija vârstei pe care o avem, cum să ne amintim visurile și cum să căpătăm puterea și energia de a le pune în practică.
După 25 de ani de căsnicie, în urma divorțului, eroina romanului rămâne fără bani, surse de venit și șanse de a-și reface viața. Nici un bărbat nu se uită la o femeie plinuță cu ochii lipsiți de orice strălucire. Însă un experiment de redobândire a energiei tinereții bazat pe cele șase perioade de activitate ale aparatelor organismului nostru, cardiovascular, nervos, respirator, genito-urinar, osteo-muscular și tractului gastro-intestinal și al ficatului. După completarea programului sub supravegherea unui medic, eroina arată cu 10 ani mai tânără și totodată găsește inspirația prin găsirea și punerea în aplicare a talentului ei.
La fel ca și celelalte bestseller-uri semnate Larisa Renar, „Fără vârstă” este un roman captivant și totodată un program de training. Cartea conține exerciții, practici și meditații (cu coduri QR pentru instrucțiuni video), recomandări pentru îngrijirea personală, diagnosticare, detoxifiere și administrare de suplimente.