Faster: Iute ca glonţul

în stoc
SKU
C184053
47.89 LEI
Pe scurt
Într-o cursă pe viaţă şi pe moarte, în care vânătorul se poate transforma în orice moment în pradă, Driver îşi dă seama că lista cu posibilii vinovaţi pentru decesul fratelui său este incompletă.
In filmul de actiune Faster: Iute ca glontul/ Faster, in urma cu 10 ani, Driver (Dwayne Johnson) a fost arestat si condamant la inchisoare sub acuzatia ca a incercat sa jefuiasca o banca. In timpul respectivei tentative de jaf, fratele lui Driver a fost asasinat din cauza tradarii unora dintre complici, motiv pentru care singurul scop caruia Driver ii dedica acum toata energia este gasirea si anihilarea celor care au contribuit la moartea fratelui sau si la trimiterea lui in judecata.

Mai hotarat ca oricand sa isi faca dreptate pe cont propriu, Driver viziteaza rand pe rand cele patru persoane ale caror nume si adrese sunt inscrise pe lista lui neagra, insa, cu fiecare crima pe care o comite, atrage atentia unui asasin profesionist si a unui politist aflat in pragul pensionarii. In vreme ce politisul isi face un titlu de onoare din a-l captura pe Driver si a-si incheia cariera in mod glorios, egocentristul ucigas il urmareste pe justitiar fiindca simte ca in sfarsit a intalnit un adversar pe masura lui.
Mai multe informații
Discuri 1
Durata totală 94
Titlu original film Faster
An apariţie film 2010
Regizor George Tillman Jr.
Actorii principali Dwayne Johnson, Oliver Jackson-Cohen, Tom Berenger, Jan Hoag, Mauricio Lopez, Jim Gaines
Tip Original
Limba Engleză
Subtitrat în Română
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFaster: Iute ca glonţul
Rating-ul tău