Fecioarele lui Vivaldi

Epuizat din stoc
SKU
C168628
21,90 LEI
Pe scurt
Veneţia la început de secol XVIII. Splendoare şi decadenţă, intrigi şi căutari, pasiuni şi amintiri, adevăruri spuse doar pe jumătate şi minciuni ce ruinează vieţi.
Veneţia era un oraş incandescent, exotic, cu oameni înstăriţi şi mari iubitori de artă şi frumos, iar Ospedale della Pieta - un orfelinat care găzduia copii nedoriţi sau abandonaţi şi şcoală de musică, locul unde Antonio Vivaldi şi-a compus majoritatea operelor.

Anna Maria Violonista, este o tânără în vârstă de 14 ani, numele fiindu-i dat după instrumentul la care se pricepea cel mai bine să cânte, divinitatea îi dăduse un har aparte, devenind în scurt timp preferata maestrului, dedicându-i 30 dintre compoziţiile sale. Încă de mică a fost aleasă în "figlie di coro", grupul elitelor îndrumat de Maestru, poreclit Preotul Roşu după culoarea părului. Fecioarele cântau doar la adăpostul orfelinatul, ferite de privirile curioşilor de zidurile groase ale Pieta.

Deşi a fost abandonată de copilă la Ospedale della Pieta - Anna este ferm hotărâtă să afle cine este şi de unde se trage, visează să-si cunoască mama care a adus-o pe lume. Nu are decât un singur ajutor care ştie că nu o va abandona niciodată: muzica şi MAESTRUL.
Mai multe informații
EdituraRAO
Colecție Biblioteca RAO
Ediția cărții I
ISBN 9789731039909
Traducător Maria Dobrinoiu
Număr de pagini 288
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2010
Disponibilitate la furnizor în 2 zile
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFecioarele lui Vivaldi
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!