Foca Fega si Darul Bucuriei

în stoc
SKU
a266619
50.03 LEI
Pe scurt
Fega, cea mai vesela dintre focile calugarite de pe insula Piperi, are o zi plina de intamplari ciudate. La scoala, doamna invatatoare le tine puilor o lectie despre specia lor, care este pe cale de disparitie – dar micuta Fega nu intelege ce inseamna asta. Apoi, pe drumul spre casa, il insoteste pe colegul ei, Albisor, care a fost pedepsit sa mearga numai pe uscat si nu are voie sa inoate. Focile calugarite nu se descurca prea bine pe uscat, asa ca drumul dureaza foarte mult. Acasa, parintii sunt foarte ingrijorati! Din fericire, ii explica micutei motivul pentru care au certat-o si Fega intelege, abia acum, si lectia de dimineata de la scoala. O poveste prietenoasa despre niste animale simpatice care au nevoie de protectia noastra, cu detalii interesante despre mediul lor de viata si obiceiurile lor.
Mai multe informații
EdituraUnivers
Colecție Unicorn
ISBN 978-973-341-580-0
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 22 x 28 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFoca Fega si Darul Bucuriei
Rating-ul tău

Fega, cea mai vesela dintre focile calugarite de pe insula Piperi, are o zi plina de intamplari ciudate. La scoala, doamna invatatoare le tine puilor o lectie despre specia lor, care este pe cale de disparitie – dar micuta Fega nu intelege ce inseamna asta. Apoi, pe drumul spre casa, il insoteste pe colegul ei, Albisor, care a fost pedepsit sa mearga numai pe uscat si nu are voie sa inoate. Focile calugarite nu se descurca prea bine pe uscat, asa ca drumul dureaza foarte mult. Acasa, parintii sunt foarte ingrijorati! Din fericire, ii explica micutei motivul pentru care au certat-o si Fega intelege, abia acum, si lectia de dimineata de la scoala.

O poveste prietenoasa despre niste animale simpatice care au nevoie de protectia noastra, cu detalii interesante despre mediul lor de viata si obiceiurile lor.