Fifty fifty. Valea ultimei sanse

în stoc
SKU
a262779
42.00 LEI
Pe scurt
Harriet Blue trebuie sa paraseasca orasul, urgent. Care sunt sansele ca suspectul Sam Blue sa fie nevinovat de crimele in serie asupra a trei tinere? Hotarata sa-i reabiliteze numele, indiferent de costul carierei ei, detectivul Harriet Blue accepta o realocare riscanta intr-un oras indepartat, unde un jurnal gasit pe marginea drumului dezvaluie un plan criminal. Iar prima crima, la scurt timp dupa sosirea ei, sugereaza ca ceasul ticaie deja.
Mai multe informații
EdituraRAO
ISBN 978-606-006-858-7
Traducător Roxana-Cristina Gheorghe
Număr de pagini 376
Formatul cărţii 11 x 18 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFifty fifty. Valea ultimei sanse
Rating-ul tău

Harriet Blue trebuie sa paraseasca orasul, urgent.

Care sunt sansele ca suspectul Sam Blue sa fie nevinovat de crimele in serie asupra a trei tinere? Hotarata sa-i reabiliteze numele, indiferent de costul carierei ei, detectivul Harriet Blue accepta o realocare riscanta intr-un oras indepartat, unde un jurnal gasit pe marginea drumului dezvaluie un plan criminal. Iar prima crima, la scurt timp dupa sosirea ei, sugereaza ca ceasul ticaie deja.

Intre timp, inapoi in oras, o tanara detine cheia pentru a elucida cazul fratelui lui Harriet. Daca ar putea scapa de cel care o tine ostatica. Detectivul Harriet Blue este hotarata sa reabiliteze numele unui presupus criminal... dar cand mai are loc o crima, va reusi ea sa foloseasca asta in sprijinul anchetei sale paralele?

Patterson a stapanit arta de a scrie bestselleruri care te fac sa intorci rapid paginile. - Chicago Sunt-Times

Un autor de citit obligatoriu...un maestru al mestesugului de scriitor. - Providence Sunday Journal