Fii ca apa, prietene!

în stoc
SKU
a253996
40.01 LEI
Pe scurt
Shannon Lee este fiica bine-cunoscutului maestru al artelor martiale chinezesti si actor de film Bruce Lee. Folosind invataturile intelepte ale tatalui sau, autoarea analizeaza cu franchete si simplitate evenimente importante ale vietii ei, obstacole si provocari pe care le-a depasit, in care cititorul se va putea, de asemenea, recunoaste.
Mai multe informații
EdituraParalela 45
Colecție Carti practice
Ediția cărții I
ISBN 978-973-473-794-9
Traducător Sorin Traian Popescu
Număr de pagini 240
Formatul cărţii 15 x 21 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFii ca apa, prietene!
Rating-ul tău
Shannon Lee este fiica bine-cunoscutului maestru al artelor martiale chinezesti si actor de film Bruce Lee.
 
Folosind invataturile intelepte ale tatalui sau, autoarea analizeaza cu franchete si simplitate evenimente importante ale vietii ei, obstacole si provocari pe care le-a depasit, in care cititorul se va putea, de asemenea, recunoaste.
 
"Vreau", ne spune ea, "sa ajungi sa cunosti aceasta latura profund filosofica si inspiratoare a tatalui meu asa cum am cunoscut-o si am simtit-o eu. Vreau sa poti integra fiecare farama a acestei mosteniri capabile de a aduce ceva valoros si bun in viata ta."
 
Simbolul acestei transformari este apa, cu fluiditatea si disponibilitatea ei fata de schimbare, din intelepciunea careia cititorul este indemnat sa se inspire, "golindu-si ceasca" mintii si lasandu-se sa "curga" odata cu marele ritm al totului.