Fiicele Ialtei

în stoc
SKU
a258075
75.00 LEI
Pe scurt
Fiicele Ialtei. Familiile Churchill. Rosevelt si Harriman: O poveste de dragoste si razboi. Familiile Churchill, Roosevelt si Harriman: O poveste de dragoste si razboi Povestea necunoscuta a trei tinere fermecatoare si inteligente, care si-au insotit faimosii lor tati (Winston Churchill, Franklin Delano Roosevelt si Averell Harriman) la Conferinta de la Ialta din februarie 1945, si a impactului decisiv pe care Conferinta l-a avut in ultimele zile ale celui de-Al Doilea Razboi Mondial.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Istorie
ISBN 978-606-401-459-7
Traducător Irina Negrea
Număr de pagini 416
Formatul cărţii 15 x 23 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFiicele Ialtei
Rating-ul tău

Fiicele Ialtei. Familiile Churchill. Rosevelt si Harriman: O poveste de dragoste si razboi.

Familiile Churchill, Roosevelt si Harriman: O poveste de dragoste si razboi Povestea necunoscuta a trei tinere fermecatoare si inteligente, care si-au insotit faimosii lor tati (Winston Churchill, Franklin Delano Roosevelt si Averell Harriman) la Conferinta de la Ialta din februarie 1945, si a impactului decisiv pe care Conferinta l-a avut in ultimele zile ale celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Tensiunile acumulate la Conferinta de la Ialta amenintau sa distruga alianta de razboi dintre Franklin Roosevelt, Winston Churchill si Iosif Stalin chiar in pragul victoriei finale. Catherine Grace Katz aduce la lumina povestea dramatica a celor trei tinere care au fost alese de tatii lor sa ii acompanieze in calatoria la Ialta. Kathleen Harriman, campioana la schi si corespondent de razboi, era fiica ambasadorului american in Uniunea Sovietica, Averell Harriman. Sarah Churchill, actrita devenita ofiter al RAF, era fiica devotata a stralucitului sau tata, care punea mare pret pe perspicacitatea ei politica. Unica fiica a lui Roosevelt, Anna, aleasa sa il insoteasca pe acesta in locul mamei sale, Eleanor, venise in calitate de pastratoare a celor mai tainice secrete ale tatalui sau.
O poveste extraordinara despre tati si fiice, ale caror relatii au fost puse la incercare si intarite de evenimentele la care au fost martori si de viitorul pe care l-au croit impreuna.