Fiori

în stoc
SKU
a260108
49.00 LEI
Pe scurt
Iubire, pasiune, trădare O felie de viață care va zdruncina din temelii chiar și cele mai insensibile suflete. „Deci sunt eu în măsură să spun ce este fericirea? Cred că da, pentru că eu știu ce înseamnă să nu fii fericit. Știu ce înseamnă tristețea, ce înseamnă să nu ai sau să nu poți. Știu ce înseamnă să nu fie nimeni lângă tine, atunci când ai nevoie de cineva. Știu cum este atunci când nu sună telefonul și nu primești niciun mesaj. Știu, de asemenea, ce înseamnă să-ți fie trădată încrederea, să-ți fie frântă inima. Să te trezești dimineața cu sentimentul de gol în suflet și seara să adormi plângând.”
Mai multe informații
EdituraArt
Colecție Cartile Indigo
ISBN 978-606-710-914-6
Număr de pagini 288
Formatul cărţii 14 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFiori
Rating-ul tău

Iubire, pasiune, trădare
O felie de viață care va zdruncina din temelii chiar și cele mai insensibile suflete.

„Deci sunt eu în măsură să spun ce este fericirea? Cred că da, pentru că eu știu ce înseamnă să nu fii fericit. Știu ce înseamnă tristețea, ce înseamnă să nu ai sau să nu poți. Știu ce înseamnă să nu fie nimeni lângă tine, atunci când ai nevoie de cineva. Știu cum este atunci când nu sună telefonul și nu primești niciun mesaj. Știu, de asemenea, ce înseamnă să-ți fie trădată încrederea, să-ți fie frântă inima. Să te trezești dimineața cu sentimentul de gol în suflet și seara să adormi plângând.”.

„Toată viața încercasem să fiu sinceră cu alții, dar și cu mine și, aproape de fiecare dată, când jucasem cartea sincerității, pierdusem. Să le spui oamenilor ce crezi cu adevărat, ce simți cu adevărat, cine ești cu adevărat e foarte riscant. Să-mi deschid acum sufletul în fața unui necunoscut, care putea oricând să mă rănească, mă speria.”

 „Dragostea e ca un joc de poker. Dacă nu ai o mână sigură, riști, sperând să câștigi. Eu nu mă pricep deloc la poker. Mizasem pe cartea sincerității. Aveam să-mi dau seama mai târziu că, în astfel de jocuri, sinceritatea este totul și câștigă cel care reușeste să se prefacă cel mai bine că e sincer.”