Firul invizibil

în stoc
SKU
a249263
47.00 LEI
Pe scurt
Atâta timp cât porţi dragostea în inimă, Firul invizibil va exista mereu. Când mama le spune celor doi copii ai ei că sunt toţi legaţi printr-un Fir invizibil, copiii insistă: „Este imposibil!“ Totuşi, vor să afle mai multe: „Ce fel de fir?“ Răspunsul este purul adevăr care ne uneşte pe toţi: este un Fir invizibil împletit din dragoste. Chiar dacă nu-l vezi, îl simţi în adâncul inimii tale şi ştii că eşti unit pentru totdeauna cu cei pe care-i iubeşti.
Mai multe informații
EdituraUnivers
Colecție Unicorn
Ediția cărții I
ISBN 978-973-341-251-9
Număr de pagini 48
Formatul cărţii 22 x 22 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produs Firul invizibil
Rating-ul tău

Atâta timp cât porţi dragostea în inimă, Firul invizibil va exista mereu.

Când mama le spune celor doi copii ai ei că sunt toţi legaţi printr-un Fir invizibil, copiii insistă: „Este imposibil!“ Totuşi, vor să afle mai multe: „Ce fel de fir?“ Răspunsul este purul adevăr care ne uneşte pe toţi: este un Fir invizibil împletit din dragoste. Chiar dacă nu-l vezi, îl simţi în adâncul inimii tale şi ştii că eşti unit pentru totdeauna cu cei pe care-i iubeşti.

Această carte contemporană devenită clasică, veselă şi destinată tuturor vârstelor, a contribuit la mângâierea şi vindecarea a nenumăraţi cititori, alinându-le anxietatea de separare, singurătatea şi suferinţa pierderii celor dragi şi în acelaşi timp explorând legăturile intangibile şi totuşi indestructibile dintre noi toţi.

Patrice Karst este o autoare şi oratoare care a schimbat multe vieţi cu ajutorul minunatelor sale cărţi pentru copii Firul invizibil şi Zâmbetul care a făcut ocolul lumii. Printre cărţile sale pentru adulţi se numără Dumnezeu pe înţelesul tuturor şi Ghid de supravieţuire pentru mamele singure. Născută la Londra, în Anglia, acum trăieşte aproape de malul oceanului, în sudul Californiei. 

Joanne Lew-Vriethoff este ilustratoarea foarte apreciată a multor cărţi pentru copii, printre care şi Frumoasa şi Curajosul, de Stacy McAnulty. Născută în Malaysia, a crescut în Los Angeles, a studiat la ArtCenter College of Design din Pasadena şi acum locuieşte în Amsterdam.