Flacăra de fier

în stoc
SKU
a266543
Preț special 59.25 LEI Preț standard 79.00 LEI
Pe scurt
Toți s-au așteptat ca Violet Sorrengail să moară în primul ei an la Colegiul de Război Basgiath — inclusiv ea. Dar Treieratul a fost doar primul din testele necruțătoare menite să-i înlăture pe cei nesiguri, pe cei nevrednici și pe cei ghinioniști. Adevăratul antrenament începe acum, iar Violet deja se întreabă cum va supraviețui. Pe lângă faptul că este istovitor, brutal și conceput pentru a împinge rezistența la durere a călăreților dincolo de orice limită, misiunea personală a noului comandant-adjunct este să o învețe exact cât de neputincioasă este – dacă nu-l trădează pe bărbatul pe care-l iubește...
Mai multe informații
EdituraStoria Books
ISBN 9786306525355
Traducător Bogdan Voiculescu, Simona Ștefana Stoica, Alina Marc Ciulacu
Număr de pagini 832
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFlacăra de fier
Rating-ul tău

Toți s-au așteptat ca Violet Sorrengail să moară în primul ei an la Colegiul de Război Basgiath — inclusiv ea. Dar Treieratul a fost doar primul din testele necruțătoare menite să-i înlăture pe cei nesiguri, pe cei nevrednici și pe cei ghinioniști.

Adevăratul antrenament începe acum, iar Violet deja se întreabă cum va supraviețui. Pe lângă faptul că este istovitor, brutal și conceput pentru a împinge rezistența la durere a călăreților dincolo de orice limită, misiunea personală a noului comandant-adjunct este să o învețe exact cât de neputincioasă este – dacă nu-l trădează pe bărbatul pe care-l iubește.

Deși trupul ei este mai slab și mai fragil decât al oricui altcuiva de la colegiu, Violet are o minte ascuțită și o voință de fier. Iar cei aflați la conducere uită cea mai importantă lecție pe care a învățat-o ea la Basgiath: călăreții de dragoni își fac propriile reguli.

Dar hotărârea de a supraviețui nu va fi îndeajuns anul acesta.

Pentru că Violet știe adevăratul secret ascuns de secole la Colegiul de Război Basgiath — și s-ar putea ca nici măcar focul dragonilor să nu fie îndeajuns pentru a-i salva pe toți.