Foamea sufletului

în stoc
SKU
a258395
Preț special 47.20 LEI Preț standard 59.00 LEI
Pe scurt
Ți s-a întâmplat vreodată să mănânci doar pentru că ai avut o zi proastă? Descoperă un volum care abordează cu blândețe subiecte dificile precum mâncatul emoțional, mâncatul compulsiv, mâncatul impulsiv, oferind recomandări pentru un mai bun echilibru nutrițional și emoțional.
Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 9786303050621
Număr de pagini 304
Formatul cărţii 14 x 20.5 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFoamea sufletului
Rating-ul tău

Ți s-a întâmplat vreodată să mănânci doar pentru că ai avut o zi proastă?

Descoperă un volum care abordează cu blândețe subiecte dificile precum mâncatul emoțional, mâncatul compulsiv, mâncatul impulsiv, oferind recomandări pentru un mai bun echilibru nutrițional și emoțional.

Societatea ne asaltează zilnic cu mesaje despre ce alimente sunt sănătoase și ce alimente nu sunt sănătoase, despre când și cum ar trebui să mâncăm, astfel că, de multe ori, nu reușim să mai auzim mesajele importante pe care propriul nostru corp încearcă să ni le transmită.

De aceea, Foamea sufletului ne invită să ne ascultăm propriul corp așa cum am asculta sfaturile unui specialist și să începem să umplem golul din inimă cu iubire, acceptare și îngăduință, nu cu mâncare.

Pornind de la propria experiență, dar și de la răspunsurile pe care medicina ni le poate oferi la întrebările noastre despre metabolism și alimentație, în această carte, Dr. Bilic ne oferă recomandările de care avem nevoie pentru a ne împrieteni, în sfârșit, cu mâncarea și cu noi însene.

Regăsește-ți echilbrul emoțional și spiritual!

Dr. Mihaela Bilic - Medic nutriționist și specialist în psihonutriție ne invită să descoperim legătura suprinzătoare dintre nevoia noastră de iubire și acceptare și nevoia noastră de a mânca alimente care nu ne hrănesc corpul, ci, mai degrabă, ne liniștesc sufletul.