Forte ale vietii, forte formatoare

Epuizat din stoc
SKU
C193895
27,94 LEI
Pe scurt
Reflectarea insistentă asupra specificului formării critice a gândurilor aduce progresul necesar pentru extinderea capacităţii de percepţie într-un domeniu al existenţei până acum în general necunoscut, domeniul lumilor suprasensibile.

Dorian Schmidt s-a născut în 1953 la Chemnitz şi şi-a dat bacalaureatul la Kassel. El a renunţat la studiul biochimiei în favoarea unui raport practic, viu cu natura. Dobândind o pregătire în domeniul pomiculturii, a lucrat vreme de mai mulţi ani ca grădinar. După 1993 el se preocupă metodic de cunoaşterea forţelor vitale. Din 1999 participă la diverse proiecte de cercetare pe această temă de la Universitatea din Gießen şi, în ultima vreme, de la Institutul de cercetare biodinamică din Darmstadt. Oamenii de ştiinţă luptă printr-o serie de noi idei pentru înţelegerea viului.


Ideile se extind de la modelele foarte subtile din şcoala neodarwinismului până la explicaţiile creaţioniste ce respectă îndeaproape istoria biblică a Creaţiunii. Dorian Schmidt se diferenţiază în mod absolut fundamental de toate abordările prin aceea că el nu caută un model de cunoaştere pentru faptele descoperite pe calea clasică naturalist-ştiinţifică, ci caută noi fapte printr-o capacitate de percepţie nou-formată. Reflectarea insistentă asupra specificului formării critice a gândurilor aduce progresul necesar pentru extinderea capacităţii de percepţie într-un domeniu al existenţei până acum în general necunoscut, domeniul lumilor suprasensibile.

Mai multe informații
EdituraUnivers Enciclopedic
Colecție Biblioteca antroposofica
Ediția cărții I
ISBN 978-606-8358-02-4
Traducător Delia Popescu
Număr de pagini 184
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2011
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsForte ale vietii, forte formatoare
Rating-ul tău