Franturi din el

în stoc
SKU
a249223
56.90 LEI
Pe scurt
O tanara mama se zbate pentru dreptul de a face parte din viata propriului copil. Dar oare mai este loc pentru ea? In urma unei greseli tragice, Kenna Rowan a petrecut cinci ani in inchisoare. Dupa ce a fost eliberata, se intoarce in orasul unde a avut loc evenimentul fatidic si spera sa-si vada fiica, acum in varsta de patru ani. Insa e foarte greu sa adune laolalta cioburile existentei sale frante. Toti cei din jurul fetitei sunt hotarati s-o tina la distanta, indiferent cat de mult se straduieste tanara sa dovedeasca faptul ca merita sa faca parte din viata ei. Singura persoana care nu o respinge de tot pe mama este Ledger Ward, proprietarul unui bar din oras si, totodata, una dintre putinele verigi care o leaga pe Kenna de fiica ei. Treptat, Ledger devine o parte importanta din viata mamei indurerate. Dar daca acest lucru s-ar afla, amandoi ar risca sa se trezeasca intr-o postura extrem de dificila.
Mai multe informații
EdituraEpica
Ediția cărții I
ISBN 978-606-971-323-5
Traducător Ioana Socolescu
Număr de pagini 368
Formatul cărţii 13.5 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFranturi din el
Rating-ul tău
O tanara mama se zbate pentru dreptul de a face parte din viata propriului copil. Dar oare mai este loc pentru ea?
 
In urma unei greseli tragice, Kenna Rowan a petrecut cinci ani in inchisoare. Dupa ce a fost eliberata, se intoarce in orasul unde a avut loc evenimentul fatidic si spera sa-si vada fiica, acum in varsta de patru ani. Insa e foarte greu sa adune laolalta cioburile existentei sale frante. Toti cei din jurul fetitei sunt hotarati s-o tina la distanta, indiferent cat de mult se straduieste tanara sa dovedeasca faptul ca merita sa faca parte din viata ei.
Singura persoana care nu o respinge de tot pe mama este Ledger Ward, proprietarul unui bar din oras si, totodata, una dintre putinele verigi care o leaga pe Kenna de fiica ei. Treptat, Ledger devine o parte importanta din viata mamei indurerate. Dar daca acest lucru s-ar afla, amandoi ar risca sa se trezeasca intr-o postura extrem de dificila.

In ciuda presiunilor la care sunt supusi din afara, intre cei doi se infiripa o poveste de iubire. Insa, pe masura ce relatia lor evolueaza, cresc si riscurile. Daca vrea sa se vindece sufleteste si sa-si construiasca un viitor plin de speranta, Kenna trebuie sa gaseasca o cale de a fi iertata si de a se ierta pe ea insasi.