Frati si surori. Cum sa cultivi relatia dintre copiii tai

în stoc
SKU
a268018
42.00 LEI
Pe scurt

Autoarea bestsellerului Cum sa educi fara nervi

Cum sa cultivi relatia dintre copii tai.

Relatia cu surorile si fratii e una dintre cele mai importante din viata!

Cartea Frati si surori exploreaza una dintre cele mai magice si mai complexe legaturi pe care le avem in viata si ne ofera instrumentele esentiale pentru a ghida relatia dintre copii fara certuri sau lupte, in acelasi timp satisfacand nevoile fiecarui copil.

Mai multe informații
EdituraFor You
ISBN 9786066395762
Traducător Iuliana Leonti
Număr de pagini 336
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFrati si surori. Cum sa cultivi relatia dintre copiii tai
Rating-ul tău
Autoarea bestsellerului Cum sa educi fara nervi

Cum sa cultivi relatia dintre copii tai.

Relatia cu surorile si fratii e una dintre cele mai importante din viata!
 
Cartea Frati si surori exploreaza una dintre cele mai magice si mai complexe legaturi pe care le avem in viata si ne ofera instrumentele esentiale pentru a ghida relatia dintre copii fara certuri sau lupte, in acelasi timp satisfacand nevoile fiecarui copil.
 
Tania Garcia, unul dintre cele mai mari specialisti internationali in educatie bazata pe respect si creatoarea metodei Educacion Real, ne arata care sunt bazele relatiei dintre frati, cum sa comunicam mai bine cu fiecare copil, cum sa gestionam gelozia si furia dintre ei, cum sa stabilim limite sanatoase, cum si cand sa intervenim in conflictele lor, ce sa facem cand exista violenta fizica si cum sa gestionam familiile mixte. 
 
Analizand cazuri reale si oferind solutii practice, Tania Garcia ne ofera prin Frati si surori un ghid complex de educatie in familie, bazat pe respect pentru drepturile fundamentale ale copiilor si etapele lor de crestere. 
 
Scopul acestei carti - scrisa cu afectiune, respect pentru copii, rigoare stiintifica, profesionalism si ani de experienta alaturi de mii de familii si profesionisti - este de a te ajuta sa intelegi ca relatia dintre frati si surori este una dintre cele mai importante relatii pe care copiii tai le vor avea in viata. O legatura afectiva care nu trebuie redusa doar la rivalitate sau dispute, pentru ca a te gandi doar la acestea si la cum sa le rezolvi inseamna sa simplifici prea mult o relatie magica. 
 
Certurile, chiar si cele in care exista o problema serioasa intre ei, nu dureaza la nesfarsit, dar relatia dintre frati, da, pentru ca nu este importanta doar in copilarie si adolescenta, ci tot timpul, de aceea trebuie sa ai grija de ea. - Tania Garcia

Traducere din limba spaniola de Iuliana Leonti.