Frida Kahlo

în stoc
SKU
a234027
38.00 LEI
Pe scurt
Frida Kahlo este cea mai cunoscută artistă mexicană a tuturor timpurilor, celebră pentru culorile vibrante din picturile sale, dar și pentru viața ei plină de culoare. Artista a avut o viață intensă, care uneori a fost marcată de momente dureroase. Această carte vă invită într-o călătorie incredibilă, cea a unui artist necunoscut care a ajuns un exemplu feminist de urmat, ale cărui lucrări valorează în prezent milioane. Ilustrații atrăgătoare, informații despre descoperirile și succesele ei și un index al evenimentelor majore dezvăluie modul în care Frida și-a pus amprenta asupra umanității. O cronologie și un test simplu îi ajută pe copii să-și testeze înțelegerea și cunoștințele.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
ISBN 5948495005450
Număr de pagini 40
Formatul cărţii 19 x 23 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFrida Kahlo
Rating-ul tău

Frida Kahlo este cea mai cunoscută artistă mexicană a tuturor timpurilor, celebră pentru culorile vibrante din picturile sale, dar și pentru viața ei plină de culoare.

Artista a avut o viață intensă, care uneori a fost marcată de momente dureroase.

Această carte vă invită într-o călătorie incredibilă, cea a unui artist necunoscut care a ajuns un exemplu feminist de urmat, ale cărui lucrări valorează în prezent milioane.

Ilustrații atrăgătoare, informații despre descoperirile și succesele ei și un index al evenimentelor majore dezvăluie modul în care Frida și-a pus amprenta asupra umanității. O cronologie și un test simplu îi ajută pe copii să-și testeze înțelegerea și cunoștințele.