Furia

Epuizat din stoc
SKU
H08980
4.59 LEI
Pe scurt
Viata suporterului de fotbal curge navalnic si aduna de toate: speranta, ciuda, lehamite, orbire si sudoare. Fanul isi iubeste echipa fara conditii si fara contract. Ii sta alaturi, o implora,o incurajeaza si cateodata isi striga nemultumirea printre buze.
Isi face casa din tribuna stadionului, isi lasa familiala rosturile ei si pleaca in cruciada punctelor din clasament. Marius Ghilezan a crescut in furia galeriei si a supt lapte violet. Si-a trait smintelile, iubirile si deceptiile mestecand printre lacrimi pasiunea pentru "Poli" Timisoara. A pus pe hartie ceea ce a trait langa vestiar sau pe gradene, nepreocupat de regizareaunui testament fotbalistic. A vrut doar sa picteze o frescape care ghicesti figuri luminoase si activisti marunti,izbanzi incredibile si esecuri care se cicatrizeaza anevoie. Rezultatul e viu, fluid si persuasiv.

"Furia" este un galop patimas prin memorie si totodata un prilej de retraire a multor momente speciale. Caci din paginile ei rasar vedete locale, dar si semizeide la Real Madrid, eroi de o noapte, dar si panglicari naimiti, gesturi teribile, dar si cedari amutitoare.
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Ediția cărții I
ISBN 973-50-1065-8
Număr de pagini 296
Formatul cărţii 13*20 cm
Data apariției 2005
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFuria
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!