Furtuna se apropie (seria Roata timpului, vol. XII)

în stoc
SKU
a251859
88.00 LEI
Pe scurt
Cartea a douăsprezecea din Roata Timpului este începută de Robert Jordan și continuată cu măiestrie de Sanderson. Este o rovocare foarte mare să continui o serie cu nenumărate personaje și acțiuni deschise de-a lungul miilor de pagini scrise. Totuși, volumul se demonstrează a fi un premiu pentru cei ce au avut răbdare să citească primele unsprezece volume. Noul autor aduce un suflu nou seriei, atât pentru a recalibra anumite personaje, dar și pentru a lega numeroasele fire epice deschise și a conduce seria spre final, spre marea bătălie. Cartea urmează multe fire ale intrigii, dar se concentrează pe două personaje: Rand al'Thor și Egwene al'Vere.
Mai multe informații
EdituraRAO
ISBN 9786060067924
Traducător Cristina-Mihaela Tripon
Număr de pagini 1072
Formatul cărţii 13 x 18 cm
Tip copertă necartonată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFurtuna se apropie (seria Roata timpului, vol. XII)
Rating-ul tău

Cartea a douăsprezecea din Roata Timpului este începută de Robert Jordan și continuată cu măiestrie de Sanderson. Este o
rovocare foarte mare să continui o serie cu nenumărate personaje și acțiuni deschise de-a lungul miilor de pagini scrise. Totuși, volumul se demonstrează a fi un premiu pentru cei ce au avut răbdare să citească primele unsprezece volume. Noul autor aduce un suflu nou seriei, atât pentru a recalibra anumite personaje, dar și pentru a lega numeroasele fire epice deschise și a conduce seria spre final, spre marea bătălie. Cartea urmează multe fire ale intrigii, dar se concentrează pe două personaje: Rand al'Thor și Egwene al'Vere.