Gabriella (vol. 2): Nimic nu e ceea ce pare

în stoc
SKU
a226975
49.00 LEI
Pe scurt

Eva Lorena Laust a intrat de câțiva ani în fermecătoarea lume a cărților. După ce a finalizat Facultatea de Litere din cadrul Universității de Vest din Timișoara, s-a hotărât să investească și în celelalte pasiuni ale sale: fotografia și călătoriile. Imaginația sa este cea care îi ajută pe cititori să pornească într-un periplu atent conturat alături de personaje care devin parte din viața lor.

„Lecturile mele de suflet au fost mereu cele romance și, pentru că nu mă pot desprinde așa de ușor de perioada adolescenței, cele Young Adult. Consider că adolescenții sunt cei mai creativi și totodată cei care mă inspiră în scrierile mele.”

Un nou început, o viață pe care și-o dorea dintotdeauna și o nouă provocare.

 

Cel mai mare secret al Gabriellei, singura fata născută nefilim, este dezvăluit. Aflată acum în primejdie și rămasă fără persoana care a încercat întreaga viața să o protejeze, tânăra decide să ia viața în piept. Cu speranța unui nou început mai liniștit, adolescenta părăsește orașul său natal, însă se trezește într-un loc care are propriile reguli și legi, simțindu-se neputincioasă în fața noilor provocări.

 

Când lumea se prăbușește la picioarele Gabriellei și când cei pe care-i iubește încep să dispară din viața sa, unul câte unul, cum va rezista durerii? Mai ales când Organizația colecționarilor de îngeri căzuți pare că e dispusă să facă orice pentru a o elimina. Totuși, când se așteaptă mai puțin, apare un salvator misterios...

Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 9786069748381
Număr de pagini 296
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGabriella (vol. 2): Nimic nu e ceea ce pare
Rating-ul tău