Gala și Dalí, povestea unei iubiri

în stoc
SKU
a262450
49.99 LEI
Pe scurt
Emoționanta poveste de dragoste dintre Gala și Salvador Dalí ‒ un cuplu care a depășit toate obstacolele și a decis să trăiască doar pentru iubire și artă. Spania, 1929: Gala își însoțește soțul, poetul Paul Éluard, în orașul pescăresc Cadaqués, unde dorește să cunoască un tânăr artist pe nume Salvador, care urmează să expună în curând la Paris. Dalí, cu zece ani mai mic, o fascinează prin comportamentul lui neconvențional. Pictorul îi deschide ochii asupra lumii lui artistice, deși el însuși ajunge să nu mai aibă ochi decât pentru ea. Iubirea care înmugurește între cei doi nu trece neobservată de Paul, iar acesta îi cere lui Gala să ia o decizie. Cu inima grea, ea hotărăște să se întoarcă la Paris cu soțul și cu fiica sa, dar nu-l poate da uitării pe Salvador.
Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Damen Tango
ISBN 9786064315854
Traducător Mihai Ungheanu
Număr de pagini 440
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGala și Dalí, povestea unei iubiri
Rating-ul tău

Emoționanta poveste de dragoste dintre Gala și Salvador Dalí ‒ un cuplu care a depășit toate obstacolele și a decis să trăiască doar pentru iubire și artă.

Spania, 1929: Gala își însoțește soțul, poetul Paul Éluard, în orașul pescăresc Cadaqués, unde dorește să cunoască un tânăr artist pe nume Salvador, care urmează să expună în curând la Paris. Dalí, cu zece ani mai mic, o fascinează prin comportamentul lui neconvențional. Pictorul îi deschide ochii asupra lumii lui artistice, deși el însuși ajunge să nu mai aibă ochi decât pentru ea. Iubirea care înmugurește între cei doi nu trece neobservată de Paul, iar acesta îi cere lui Gala să ia o decizie. Cu inima grea, ea hotărăște să se întoarcă la Paris cu soțul și cu fiica sa, dar nu-l poate da uitării pe Salvador.