Gandeste fix pe dos!

în stoc
SKU
a264068
Preț special 33.00 LEI Preț standard 44.00 LEI
Pe scurt
Gandeste fix pe dos! va zdruncina profund modul in care ganditi, oricare ar fi el - chiar daca nici macar nu stiati cum ganditi. Va va deschide apetitul pentru riscuri mai mari si va va face sa va apreciati munca mai mult decat v-ati fi imaginat. Paul Arden, autorul unor bestselleruri internationale, a fost director de creatie la Saatchi & Saatchi, devenind o legenda a industriei de publicitate. Campaniile sale se numara printre cele mai mari campanii de advertising din toate timpurile. A semnat o rubrica permanenta in The Independent si a fost proprietarul unei galerii de fotografie.
Mai multe informații
EdituraArt
Colecție Guerrilla de pe noptiera
ISBN 978-630-321-134-3
Traducător Mihaela Dobrescu
Număr de pagini 144
Formatul cărţii 13 x 19 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGandeste fix pe dos!
Rating-ul tău
Gandeste fix pe dos!va zdruncina profund modul in care ganditi, oricare ar fi el - chiar daca nici macar nu stiati cum ganditi. Va va deschide apetitul pentru riscuri mai mari si va va face sa va apreciati munca mai mult decat v-ati fi imaginat.
 
Paul Arden, autorul unor bestselleruri internationale, a fost director de creatie la Saatchi & Saatchi, devenind o legenda a industriei de publicitate. Campaniile sale se numara printre cele mai mari campanii de advertising din toate timpurile.  A semnat o rubrica permanenta in The Independent si a fost proprietarul unei galerii de fotografie. 
 
Gandeste fix pe dose un atac sub centura asupra modului in care ne privim lumea. In locul sfaturilor obisnuite si plictisitoare, Paul Arden lanseaza remarci ascutite, indraznete, aforisme si paradoxuri - toate incercand sa contrazica tot ceea ce pare „de bun simt". Indiferent din ce domeniu veniti, va veti gasi inspiratia in colectia lui Arden de idei mici care au dus la mari revolutii. In acest montagne russe dedicat gandirii impotriva curentului, nu te poti plictisi: ai anecdote sclipitoare, fotografii memorabile si citate neconventionale.  
 
Daca as fi citit cartea asta in urma cu zece ani, acum as fi fost prim-ministru. - Gordon Brown

Genial, malitios, fermecator, irascibil si complet neconventional - inzestrat cu un geniu creativ insotit de un bun simt deloc... obisnuit, Paul Arden are o minte originala, dinamica si o energie extraordinara. - Roger Kennedy, Saatchi&Saatchi