Gândirea în exces duce la stres

în stoc
SKU
a264274
53.00 LEI
Pe scurt
Ți se întâmplă des să rămâi captiv în propriile gânduri, întorcând o situație anume pe toate părțile, fără să te poți opri, devenind din ce în ce mai anxios? Atunci această carte e pentru tine.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Colecție Carti cheie
ISBN 9786064415332
Traducător Ilinca Gângă
Număr de pagini 176
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGândirea în exces duce la stres
Rating-ul tău

Să te simți mai bine în propria piele pare un obiectiv atât de simplu. Dar nu e deloc ușor. Gândirea excesivă este cea mai mare cauză a nefericirii. În această carte, Nick Trenton îți propune tehnici detaliate și abordări științifice pentru a-ți schimba tiparele cognitiv-comportamentale, eliminând treptat cercurile vicioase care te țin captiv. Nu rămâne blocat în spirala gândurilor fără sfârșit. Fii tot timpul ancorat în prezent, nu în trecut sau viitor. Gata cu autocritica. Gata cu nopțile nedormite din cauza ruminațiilor. Eliberează-ți în sfârșit mintea din capcana anxietății, a fricii și a stresului, simte-te mai bine și dă-ți frâu liber pentru a-ți împlini adevăratul potențial.

,,Creierul uman are o sută de miliarde de neuroni, fiecare dintre ei fiind conectat la alți zece mii. Asta înseamnă că porți pe umeri greutatea celui mai complicat lucru din întregul univers."

Michio Kaku