Gaseste-l! Cucereste-l! Pastreaza-l!

în stoc
SKU
a256991
59.00 LEI
Pe scurt
Te-ai saturat sa fii singura? Cauti iubirea adevarata dar ai parte numai de esecuri emotionale? Cartea Gaseste-l! Cucereste-l! Pastreaza-l! este tot ce ai nevoie pentru gasirea partenerului ideal. Matthew Hussey, expert in dating si relatii, te va ghida prin sfaturi clare si practice prin labirintul intalnirilor romantice, intr-o abordare stiintifica si revolutionara care te va ajuta sa te simti mai increzatoare, sa gasesti, sa cuceresti si sa pastrezi persoana potrivita.
Mai multe informații
EdituraHerald
Colecție Pas in doi
ISBN 5948417430223
Traducător Anacaona Mindrila-Sonetto
Număr de pagini 288
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGaseste-l! Cucereste-l! Pastreaza-l!
Rating-ul tău

Te-ai saturat sa fii singura? Cauti iubirea adevarata dar ai parte numai de esecuri emotionale? Cartea Gaseste-l! Cucereste-l! Pastreaza-l! este tot ce ai nevoie pentru gasirea partenerului ideal. Matthew Hussey, expert in dating si relatii, te va ghida prin sfaturi clare si practice prin labirintul intalnirilor romantice, intr-o abordare stiintifica si revolutionara care te va ajuta sa te simti mai increzatoare, sa gasesti, sa cuceresti si sa pastrezi persoana potrivita.

Autorul nu-ti ofera retete, ci iti dezvaluie modul in care functioneaza psihicul masculin, astfel incat sa-l intelegi si sa te comporti natural in prezenta unui barbat pe care il doresti alaturi de tine. De asemenea, te invita sa descoperi ca esti o femeie de mare valoare aratandu-ti cum sa-ti dezvolti calitatile care te ajuta sa-ti pastrezi aura atragatoare si misterioasa pentru barbatul iubit. Iti vei da seama ce ai facut pana acum si nu a functionat si vei putea sa intri intr-o noua etapa relationala, una in care devii stapana pe viata ta amoroasa, in care sa treci de la „a suferi din dragoste” la a inflori in relatii.

Matthew Hussey este vorbitor international si coach de dinamica interpersonala. E starul emisiunii Ready for Love al postului TV american NBC si expert cu aparitii regulate in emisiunea Plain Jane de la MTV.