Geometria iubirii

Epuizat din stoc
SKU
a115858
35.30 LEI
Pe scurt

"Dragostea neimpartasita si pasiunea pot avea rezonanta peste decenii. Ne influenteaza iubirile, creatiile si ne definesc personalitatea. Jessica Levine ne prezinta o eroina puternica, Julia, o femeie care doreste sa faca ceea ce este corect, in timp ce lupta cu latura ei salbatica si dorintele care o coplesesc. In final, inima va fi cea care va face alegerea. Geometria iubirii reprezinta un debut literar minunat, care imbina analiza psihologica cu o captivanta poveste de dragoste." (Virginia Pye)

„De ce ma indragostesc de un barbat pe care nu-l pot avea si sfarsesc in pat cu altul, care nu este cel pe care mi-l doresc?… Faceam oare dragoste cu Ben pentru ca il doream cu adevarat sau pentru ca voiam sa fac sex, iar el imi era la indemana?” Sunt intrebari la care Julia, eroina romanului Geometria iubirii, incearca sa gaseasca un raspuns, explorand ipoteze, fantezii si oportunitați.


Povestea incepe in New Yorkul anilor 1980 si se incheie in California, douazeci de ani mai tarziu. Viata tinerei poete ‒ care traieste de ani intregi alaturi de un barbat care-i ofera stabilitate si confort ‒ este subit data peste cap de intalnirea cu o fosta iubire, un compozitor talentat. Sfasiata intre nevoia de siguranta si dorinta unei vieti palpitante si independente, Julia cauta drumul care sa-i aduca implinirea totala.

Mai multe informații
EdituraLeda
Colecție 100% Iubire
ISBN 978-606-8623-79-5
Traducător Iris Manuela Gatlan Anghel
Număr de pagini 352
Formatul cărţii 130 x 200
Tip copertă Brosata
Data apariției 2015
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGeometria iubirii
Rating-ul tău