Ghici, ce e in departare?

Epuizat din stoc
SKU
a215885
27.30 LEI
Pe scurt

Jennifer Moore-Mallinos s-a născut și a crescut în Toronto, Canada, a trăit în Chicago și locuiește în prezent în zona Cleveland, împreună cu soțul și cei trei copii. Jennifer a absolvit Universitatea Ryerson, obținând diploma în asistență socială.

Experiența profesională a lui Jennifer include să fie asistent social în domeniul asistenței copilului, consultant și antrenor în sănătate mentală în copilăria timpurie. Jennifer și-a început cariera de scriitor în 2001. Scrie cărți pentru copii non-ficțiune care se concentrează pe situații familiale, abilități de viață, tulburări de dezvoltare și situații de zi cu zi. Activând ca asistentă socială, Jennifer a reușit să lucreze cu mulți copii și familii și, prin urmare, a văzut nevoia ca literatura să fie pusă la dispoziția familiilor pe teme care le interesează cel mai mult. Cărțile lui Jennifer sunt publicate în mai multe țări și limbi și sunt disponibile în întreaga lume!

Jennifer se bucură de sport, citește și petrece timp cu familia.

Marta Fàbrega s-a născut la Barcelona pe 12 aprilie 1974 și a studiat fotografie la IEFC (Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya).

Orice are legătură cu imaginea face parte din ADN-ul Martei Fàbrega. A fost întotdeauna pasionată de limbajul vizual și de aceea a ales să se dedice fotografiei, pasiunea ei, care îi permite să combine atât laturile sale artistice, cât și cele antreprenoriale.

Principalul ei talent este surprinderea, într-un mod rapid și natural, a frumuseții lucrurilor care o înconjoară. De aici vine puterea muncii ei. Poate da strălucire tuturor lucrurilor care îi trec prin lentile. Fără îndoială, empatia, implicarea și creativitatea sunt ceea ce oferă fiecărui proiect în care se angajează.

Învață despre locuri îndepărtate și animale minunate pe versuri ritmate superb ilustrate.

O nouă carte de poezii semnată Simona Epure și Cornelia Revulets învață copiii o mulțime de lucruri noi într-un mod natural și distractiv. Fiecare strofă conține termeni descriptivi pentru fiecare element ilustrat, de la plante la animale și de la locații inedite până la stele.

Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
Colecție Top 10
Ediția cărții II
ISBN 5948495004156
Traducător Nicolae Breban
Număr de pagini 48
Formatul cărţii 23 x 19 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2020
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGhici, ce e in departare?
Rating-ul tău