Ghid de alimentatie vegetala

Epuizat din stoc
SKU
C215096
Preț special 37.17 LEI Preț standard 49.56 LEI
Pe scurt

Descopera centrii nutritivi de putere ai plantelor din toata lumea!


Tot mai multi oameni au inteles ca e mai sanatos sa obtii substantele nutritive din plante. Esti ceea ce mananci si fiecare inghititura iti influenteaza corpul si starea de spirit.


O alimentatie vegetala si integrala te ajuta sa te simti bine.


Sa obtii substantele nutritive din alimente vegetale e cel mai bun lucru pe care-l poti face pentru tine — si e mai usor decat ai putea crede!

Ghidul de fata iti pune la dispozitie tot ceea ce trebuie sa stii despre avantajele unei alimentatii vegetale:


• Informatii actualizate despre vitaminele si mineralele de care ai nevoie pentru a-ti mentine starea de sanatate si cum sa le obtii din regnul vegetal.


• Recomandari nutritionale adecvate varstei tale.


• Detalii specifice despre alimentatia vegetala pentru sportivi, pentru cei care se lupta cu bolile si pentru cei care incearca sa slabeasca.


• Ce provizii sa-ti faci, cum sa sporesti aportul nutritiv al mancarurilor preferate si cum sa mananci sanatos cand iesi in oras.


• Peste 45 de retete, delicioase si nutritive, pe baza de alimente integrale, plus un exemplu de meniu pentru o saptamana ca sa te impulsioneze sa incepi.


Recomand aceasta carte ca punct de plecare pe drumul catre un viitor mai sanatos. Cand vei incepe sa-i resimti personal beneficiile, prevad ca o vei oferi si prietenilor, si membrilor familiei tale. -- Dr. T. Colin Campbel, Studiul China


Planul ideal pentru a demara o dieta. Fie ca doresti sa slabesti, sa ai mai multa energie, sa iti reduci nivelul de colesterol sau glicemia, fie ca vrei, pur si simplu, sa arati bine in oglinda, Julieanna iti arata cat este de usor sa o faci. -- Dr. Neal D. Barnard, profesor asociat de medicina la Facultatea de Medicina a Universitatii George Washington


Julieanna Hever, master in nutritie si dietetician autorizat, este specializata in dietele vegetale, fiind realizatoarea de peste zece ani a documentarului Pentru sanatatea ta: Fitness si nutritie in California de Sud.

Mai multe informații
EdituraLifestyle
Colecție Citeste sanatos
ISBN 978-606-8309-34-7
Traducător Ianina Marinescu
Număr de pagini 480
Formatul cărţii 13x20
Tip copertă brosata
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGhid de alimentatie vegetala
Rating-ul tău