Ghid de călătorie în Sistemul Solar

în stoc
SKU
a230617
38.00 LEI
Pe scurt

    Te-ai gândit vreodată cum e vremea pe Marte sau ce sporturi ai putea practica pe Lună? Vrei să afli cum te poți distra pe Jupiter și care sunt atracțiile de pe Saturn? Atunci acest ghid pentru vacanțe spațiale e pentru tine.

    Bazându-se pe informații științifice riguroase, cartea explorează imaginativ felul în care se vor desfășura vacanțele noastre în Sistemul Solar. Este o lectură esențială pentru cei care vor să afle mai multe despre „vecinătățile” Terrei și pentru aventurierii care vor să-și planifice încă de pe acum o călătorie spațială spre destinații atât de diferite față de cele pe care le cunosc.

    O carte pentru cei care vor să se familiarizeze într-un mod inedit cu planetele Sistemului nostru Solar, în care știința, cât se poate de reală, se combină cu fantezia.

„Cartea de față îi familiarizează pe tinerii cititori cu Sistemul Solar și le oferă tuturor celor interesați de posibilitățile reale ale turismului spațial o excursie plină de imaginație.” Publishers Weekly

Ghidul de călătorie în Sistemul Solar ne dezvăluie cum vor arăta zborurile în spațiu, descriind aventuri născute din fantezie, dar susținute de date științifice. Transformând în destinații locurile pe care le privim de la mare depărtare, cartea ne invită să ne imaginam cum ar arăta o astfel de călătorie.” Astronomy Magazine

Mai multe informații
EdituraArt
Colecție Sapiens
Ediția cărții II
ISBN 9786067106060
Traducător Renata Ungureanu
Număr de pagini 240
Formatul cărţii 14 x 20.5 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGhid de călătorie în Sistemul Solar
Rating-ul tău