Ghid de investiții

în stoc
SKU
a219495
60.00 LEI
Pe scurt

Robert T. Kiyosaki este american de origine japoneză, născut şi crescut în Hawaii. După ce a absolvit US Merchant Marine Academy din New York, s‑a înrolat în trupele de puşcaşi marini şi a luptat în Vietnam ca ofiţer și pilot de elicopter. După război, a lucrat în departamentul de vânzări al Xerox Corporation, apoi, în 1977, a deschis o companie care a adus pe piaţă primele portofele din nailon şi Velcro cu diverse simboluri şi embleme rock’n’roll.

În 1985 a fondat o companie internaţională care avea ca scop educarea a zeci de mii de oameni din întreaga lume cu privire la afaceri şi investiţii.

În 1994, Robert şi‑a vândut afacerea şi, datorită investiţiilor, a putut să se retragă din activitate la vârsta de 47 de ani.

În scurta perioadă petrecută ca „pensionar“ a scris bestsellerul internaţional Rich Dad, Poor Dad. În calitate de antreprenor, mentor şi investitor, Robert scrie rubrica lunară „Why the Rich Are Getting Richer“ pentru Yahoo! Finance, precum şi editorialul „Rich Returns“ pentru revista Entrepreneur.

În această carte vei găsi:

· principalele reguli ale tatălui bogat privind investițiile;

· cum poți reduce riscul atunci când investești;

· cele 10 tipuri de control al investițiilor, conform tatălui bogat;

· cum îți poți transforma venitul regulat într-un venit pasiv sigur;

· cum poți deveni mare investitor;

· cum îți poți transforma ideile în afaceri de milioane de dolari;

· cum și de ce mulți dintre milionarii de azi vor ajunge la faliment.

Robert Kiyosaki a schimbat felul în care milioane de oameni din întreaga lume se gândesc la finanțe. Opiniile lui contrazic adesea învățăturile clasice, fiind cunoscut pentru sinceritate, nonconformism și curaj. Este privit la nivel mondial ca un susținător pasionat al educației financiare.

A investi poate avea semnificații diferite pentru oameni diferiți. Există, de fapt, unele planuri de investiții pentru cei bogați, unele pentru cei săraci şi altele pentru cei din clasa de mijloc. Volumul acesta e un îndrumar pe termen lung pentru cei care doresc să ajungă investitori bogați şi să aloce bani genului de afaceri în care investesc bogații. După cum spune şi titlul, cartea e un ghid – nu oferă garanții, ci doar îndrumare.

– Robert Kiyosaki

Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Ediția cărții II
ISBN 9786064407719
Traducător Maria-Melania Sârbu
Număr de pagini 488
Formatul cărţii 15 x 23 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGhid de investiții
Rating-ul tău