Ghid de mobilare

în stoc
SKU
a266547
139.00 LEI
Pe scurt
După succesul bestsellerului Ghid de design interior, Frida Ramstedt revine cu o nouă carte, cu ajutorul căreia te învață ce mobilier ți se potrivește ție, dar și locuinței tale. Ce aspecte trebuie să iei în considerare când achiziționezi piese de mobilier sau când îți amenajezi locuința? Căror detalii acordă atenție designerii și producătorii de piese de mobilier? Cum faci diferența între o calitate bună și una îndoielnică și care este feedbackul consumatorilor la care ar trebui să fii atent dacă vrei să eviți niște achiziții greșite și costisitoare?
Mai multe informații
EdituraPublica
ISBN 9786067225853
Traducător Alin-Daniel Dragomir
Număr de pagini 320
Formatul cărţii 19 x 24,5 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGhid de mobilare
Rating-ul tău

După succesul bestsellerului Ghid de design interior, Frida Ramstedt revine cu o nouă carte, cu ajutorul căreia te învață ce mobilier ți se potrivește ție, dar și locuinței tale. Ce aspecte trebuie să iei în considerare când achiziționezi piese de mobilier sau când îți amenajezi locuința? Căror detalii acordă atenție designerii și producătorii de piese de mobilier? Cum faci diferența între o calitate bună și una îndoielnică și care este feedbackul consumatorilor la care ar trebui să fii atent dacă vrei să eviți niște achiziții greșite și costisitoare?

Această carte conține informații despre mobilă, pe care toată lumea ar trebui să le știe, indiferent de stilul personal. Oferă sfaturi concrete pentru a te ajuta să înțelegi ce obiecte sunt pe tipicul tău și al casei tale, indiferent dacă vrei să achiziționezi piese de mobilier noi sau second-hand ori dacă pur și simplu vrei să valorifici la maximum ceea ce deții deja.

În prezent știm mai multe despre scaunele care ni se par frumoase decât despre cele pe care le considerăm confortabile. Uneori ești nevoit chiar să te gândești de două ori înainte de a putea spune că stai cu adevărat confortabil pe scaunul „visurilor tale”. Oare este doar un obiect plăcut ochiului, care se încadrează frumos în peisaj, sau este și confortabil când stai pe el?

Ce este cu adevărat important de urmărit când analizăm o piesă de mobilier și când o comparăm cu alte opțiuni pentru a lua o decizie mai bună? Dacă dorim să devenim mai conștienți și mai sustenabili în consumul nostru pe termen lung, este important să ne îmbogățim cunoștințele despre aceste aspecte și să înțelegem cu adevărat importanța alegerii unor materiale mai bune și a unui transport mai scurt.

Nu ne așteptăm ca un model de blugi să se potrivească la fel de bine pe toate corpurile, deci cum ne putem aștepta să o facă un scaun?