Ghid pentru coaching

în stoc
SKU
a216875
65.00 LEI
Pe scurt

Louise Grenier este membru al Ordinului Psihologilor din Quebec. Psiholog și psihanalist, este coordonatoare a Grupului de studii psihanalitice interdisciplinare (GEPI) și a Cercului de animare psihanalitică (CAP) la Universitatea din Quebec. A scris mai multe cărți și articole având ca temă sexualitatea femeii, feminismul și relațiile tați-fiice sau mame-fiice.

Daca iti place sa lucrezi cu oamenii si vrei sa-i ajuti sa-si atinga potentialul maxim, „Ghid pentru coaching” este cartea la care trebuie sa apelezi. Formatul prietenos, ca o agenda, si organizarea textului in grafice, tabele si scheme vor face ca aceasta carte sa fie nelipsita de pe birou.

Nicole Soames este coach si practician in dezvoltarea inteligentei emoționale, iar ghidul de fata este un material indispensabil, pe care orice lider sau persoana care vrea sa practice coaching-ul ar trebui sa-l aiba la indemana.

Cuprinzator, dar la obiect, ghidul ofera o serie de sfaturi si directii care sa te ajute sa stapanesti arta coaching-ului. Stilul direct si abordarea pragmatica iti vor oferi posibilitatea de a intelege rapid si usor tehnicile, exemplele si exercitiile oferite in aceasta carte, pe care le poti folosi pentru a dezvolta un stil de management care se bazeaza pe coaching. Printre acestea, se numara: modelul GROW, fereastra Johari, matricea Vointa si Aptitudini, modelul DISC.

Materialul este ca o sesiune unu-la-unu, motivatională, despre ce este coaching-ul, cand ar trebui sa faci coaching, cat de important este sa te cunosti pe tine insuti inainte de a-i ajuta pe altii, precum si cat de importante sunt inteligenta emoționala, autogestionarea, ascultarea activa si cunoasterea tipurilor de personalitate in relatia dintre coach si coachee.

Trebuie doar sa ai încredere ca vei reusi sa fii un coach de succes, care sa-i ajute cu adevarat pe cei din jur.

Mai multe informații
EdituraPrior & Books
Colecție Philobia psihologia
Ediția cărții II
ISBN 9786069666043
Traducător Laura-Cătălina Leuca
Număr de pagini 144
Formatul cărţii 12 x 18 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGhid pentru coaching
Rating-ul tău