Ghid pentru femeia nerăbdătoare să devină mamă

Epuizat din stoc
SKU
C207217
29.34 LEI
Pe scurt

Un ghid complet pentru femeile care doresc să rămână însărcinate. Conține aspectele medicale, sociale, psihologice și sexuale ale unei astfel de încercări și este relatată cu umor și compasiune, în stilul unei discuții cu o bună prietenă care a trecut prin toate acestea. Analizând cantitatea imensă de informații —uneori contradictorii, frecvent alarmiste și adeseori descurajante —culese de pe internet, de la rude și prietene, și din cărți, autoarea ne dă o veste bună: lucrurile nu sunt atât de stresante cum par să fie.

Pornind de la ultimele studii din domeniu, cartea abordează problemele esențiale legate de sarcină: • cum să te pregătești fizic și mental când vrei să rămâi însărcinată, • cum să discuți cu rudele, prietenii și partenerul tău și • cum să treci peste marea tristețe a unei pierderi de sarcină spontane.


De asemenea, afli: • cum să știi când ai ovulație, când să faci sex, • cum să-ți programezi sarcina, • cum să-ți maximizezi șansele de a rămâne gravidă, • cum să determini proba-bilitatea de a avea băiat sau fată • care este cea mai bună dietă prenatală.


Ce e adevărat și ce e fals în toate aspectele încercării de a deveni mamă, de la perioada optimă pentru sex, la problemele legate de stres și la alegerea unei alimentații care să ducă la creșterea fertilității… și nu numai atât! „Această carte este exactă, liniștitoare și foarte amuzantă! O recomand călduros!" Dr. Christiane Northrup, obstetrician ginecolog, autoare a cărților Women’s Bodies, Women’s Wisdom și The Wisdom of Menopause


DR. JEAN M. TWENGE este profesor de psihologie la Universitatea din San Diego, autoare a bestsellerului Generation Me și coautoare a cărții The Narcissism Epidemic. Articolele ei de cercetare au apărut în Time, USA TODAY, The New York Times și The Washington Post și a fost prezentată în show-urile de televiziune Today și Dateline precum și în emisiunea All Things Considered de la Postul Național de Radio.

Mai multe informații
EdituraLifestyle
Colecție Citește sănătos
Ediția cărții I
ISBN 978-606-8309-25-5
Traducător Ianina Marinescu
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 13x20
Tip copertă broșată
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGhid pentru femeia nerăbdătoare să devină mamă
Rating-ul tău