Ghid pentru managementul de proiect

în stoc
SKU
a231864
65.00 LEI
Pe scurt
Cum să implementezi proiecte de succes în cel mai scurt timp Această carte conține tot ce aveți nevoie pentru a finaliza cu succes orice proiect - și mule altele în plus. Indiferent dacă sunteți novice în managementul de proiect sau lucrați în domeniu de ceva timp, această carte vă va arăta cum să: - finalizați cu efort minim mai multe proiecte ce se desfășoară în paralel - scurtați proiectele/scurtați timpul de lansare pe piață - obțineți mai multă productivitate de la dumneavoastră și de la echipa dumneavoastră.
Mai multe informații
EdituraPrior & Books
Ediția cărții I
ISBN 978-606-966-612-8
Traducător Nicoleta Dascalu
Număr de pagini 184
Formatul cărţii 12 x 18 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGhid pentru managementul de proiect
Rating-ul tău

Cum să implementezi proiecte de succes în cel mai scurt timp

Această carte conține tot ce aveți nevoie pentru a finaliza cu succes orice proiect - și mule altele în plus. Indiferent dacă sunteți novice în managementul de proiect sau lucrați în domeniu de ceva timp, această carte vă va arăta cum să:

  • finalizați cu efort minim mai multe proiecte ce se desfășoară în paralel
    - scurtați proiectele/scurtați timpul de lansare pe piață
    - obțineți mai multă productivitate de la dumneavoastră și de la echipa dumneavoastră.  

Cititnd această carte veți învăța că:

  • managementul de proiect nu este zmeul din poveste
  • managementul de proiect nu este complicat - deși există o întreagă industrie în jurul lui, care poate părea complicată. Proiectele pot fi complicate, însă nu și managementul de proiect.
  • dacă ar fi respectate câteva reguli simple și ar fi aplicate câteva tehnici de bază, nu ar mai exista atâtea proiecte costisitoare care să dea greș
  • proiectele pot fi scurtate semnificativ - folosind idei și tehnici simple și la îndemână.

Dacă vreți să aveți proiecte mai simple, dacă vreți să implementați mai rapid decât credeați că se poate și dacă doriți să aveți o viață mai relaxată în afara muncii în timp ce faceți toate astea, atunci cartea Ghid pentru managementul de proiect trebuie să facă parte din lista dumneavostră de lecturi obligatorii.