Ghid pentru networking

în stoc
SKU
a243242
Preț special 48.75 LEI Preț standard 65.00 LEI
Pe scurt
Învață să navighezi constructiv în networking! . Nu există o sinngură modaliate de a fi un networker perfec. Prin descoperirea propriei autenticități asociate cu sfaturile utile din această carte, îți poți dezvolta un mod unic de a crea rețele de contacte strategice.
Mai multe informații
EdituraPrior & Books
Ediția cărții I
ISBN 978-606-966-607-4
Traducător Ioana Nutulescu
Număr de pagini 134
Formatul cărţii 12 x 18 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGhid pentru networking
Rating-ul tău

Învață să navighezi constructiv în networking! .

Nu există o sinngură modaliate de a fi un networker perfec. Prin descoperirea propriei autenticități asociate cu sfaturile utile din această carte, îți poți dezvolta un mod unic de a crea rețele de contacte strategice.

Dacă vrei să-ți optimizezi viața - pentru a exploata întregul potențial al vieții tale profesionale, precum și al vieții tale personale -, ai nevoie să te conectezi cu oamenii. Dacă nu ai o rețea bună și relevantă de relații strategice, va trebui să contactezi o mulțime de oameni și să le ceri lucruri de care de fapt nu ai nevoie. Dacă deții o rețea eficientă de oameni, în momentul în care o idee sau o strategie nouă își face loc în mintea ta, vei știi exact care sunt oamenii de care ai nevoie pentru a le face să devină realitate.