Ghid pentru oamenii inteligenți care se desconsideră pe nedrept și nu au încredere în forțele proprii

în stoc
SKU
a223647
30.00 LEI
Pe scurt

Béatrice Millêtre este psihoterapeut, doctor în psihologie și specialist în științe cognitive. Nelimitându-se la abordările tradiționale, a propus metode inovatoare, centrate în special pe psihologia pozitivă și pe folosirea intuiției. Este formator, conferențiar și autoarea mai multor lucrări despre starea de bine emoțională.

Ai vaga senzație că ceva nu este în regulă, dar nu știi exact ce anume te deranjează. Uneori te simți în stare de orice, dar nu faci nimic. Adesea nu-ți poți exprima părerea în legătură cu diverse lucruri. Ai nevoie de compania celorlalți, dar îți place să fii și singur. Ai impresia că te risipești la nesfârșit în munca ta. Pe scurt, atunci când te privești în oglindă, nu te consideri prea înzestrat cu simț practic. Chiar aşa? În realitate, ești creativ, ai o intuiție excelentă și ești capabil să faci mai multe lucruri simultan, gândești mai bine și deseori mai repede decât ceilalți, fiind extrem de eficient. Este de ajuns să fii interesat de un anumit subiect și ai sentimentul că ești în stare să muți munții din loc.

Da, ai un potențial imens. Cartea lui Béatrice Millêtre îți va explica de ce te simți diferit, modul în care funcționezi și, mai ales, tot ce ai de făcut pentru a-ți elibera potențialul creator.

Mai multe informații
EdituraPhilobia
Colecție Emisfera dreapta
ISBN 9786069707142
Traducător Elena Tătaru
Număr de pagini 144
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGhid pentru oamenii inteligenți care se desconsideră pe nedrept și nu au încredere în forțele proprii
Rating-ul tău