Ghid pentru părinții copiilor (cu adevărat) supradotați

în stoc
SKU
a226806
30.00 LEI
Pe scurt

Béatrice Millêtre este psihoterapeut, doctor în psihologie și specialist în științe cognitive. Nelimitându-se la abordările tradiționale, a propus metode inovatoare, centrate în special pe psihologia pozitivă și pe folosirea intuiției. Este formator, conferențiar și autoarea mai multor lucrări despre starea de bine emoțională.

Te-ai săturat să tot auzi, când vine vorba de copilul tău, că se poate descurca mai bine sau că nu se concentrează suficient, că nu stă liniștit sau nu știe cum să lucreze – și vrei să înțelegi de ce nu are întotdeauna succes, chiar dacă el este realmente excepțional? Cauți un set de instrumente care să-i permită să se simtă confortabil la școală, cu prietenii şi familia?

Béatrice Milletre, doctor în psihologie și specialist în ştiinţe cognitive, explică într-un mod accesibil de ce copilul tău, care își folosește preponderent emisfera dreaptă a creierului, parcurge altfel etapele de dezvoltare.

Instrumentele propuse te vor ajuta să îți formezi o serie de strategii, pentru a-i permite celui mic să acționeze în felul său, răspunzând și cerințelor celor din jur. De asemenea, vei învăța să nu pierzi din vedere faptul că el este doar un copil, lipsit de intenții rele, că nu caută să te enerveze și nici să te contrazică, ci doar gândește diferit și uneori sfârșește prin a se înstrăina de propria personalitate, pentru a se „adapta“ tiparului dominant.

Ajută-l, manifestă-ţi iubirea, arată-i că ai încredere în abilitățile lui și însoțește-l pe drumul său, sprijinindu-l pentru a fi un copil fericit!

Mai multe informații
EdituraPhilobia
Colecție Emisfera dreapta
ISBN 9786069707296
Traducător Mădălina Boboc
Număr de pagini 160
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGhid pentru părinții copiilor (cu adevărat) supradotați
Rating-ul tău