Ghidul culegatorului de ciuperci

Epuizat din stoc
SKU
C211574
30.24 LEI
Pe scurt

Aceasta carte il va ajuta pe cititor sa invete cu usurinta si sa recunoasca fara dubii cele mai importante soiuri de ciuperci comestibile si otravitoare autohtone.

- Majoritatea ciupercilor sunt prezentate in fotografii profesionale, in mediul lor natural, evidentiind caracteristicile lor principale.


- Pictogramele de pe coperta interioara a cartii ajuta la identificarea si diferentierea speciilor de ciuperci.


- Descrierea soiurilor de ciuperci este concisa. Pentru a usura recunoasterea ciupercilor, caracteristicile principale au fost evidentiate cu litere ingrosate.


- Pictogramele atasate descrierii fiecarui soi in parte indica valoarea alimentara, respectiv cea comerciala, mediul si perioada de aparitie. O pictograma speciala indica soiurile de ciuperci asemanatoare celei descrise, directionand cititorul spre paginile in care acestea sunt mentionate.


Cartea incape intr-un loc mic - chiar si in buzunar - constituind un ghid deosebit de util pentru culegatorii de ciuperci.


Autorii cartii, dr. Locsmandi Csaba si dr. Vasas Gizella, sunt specialisti recunoscuti (micologi) in cercetarea ciupercilor. Au publicat carti, numeroase studii de specialitate, memorii cu prezentari ale ciupercilor si predau diverse cursuri de recunoastere a ciupercilor. Prin aceasta carte cu informatii foarte precise, autorii doresc sa le transmita iubitorilor de ciuperci cunostintele si experienta lor de mai multe decenii in acest domeniu.

Mai multe informații
EdituraCasa
ISBN 978-606-852-714-7
Număr de pagini 192
Tip copertă brosata
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGhidul culegatorului de ciuperci
Rating-ul tău