Gimnastica minţii. Programul de 12 săptămâni pentru putere și echilibru mental

în stoc
SKU
a256185
49.95 LEI
Pe scurt

Cu meditaţii audio

Știm toți ce ar trebui să facem pentru a fi sănătoși – să mergem cu regularitate la sală sau să alergăm și să mâncăm legume și fructe. Dar știm oare cum să procedăm pentru a ne păstra mintea în formă și echilibrul psihic până la o vârstă cât mai înaintată? Bazată pe idei din mindfulness și pe psihologia pozitivă, Gimnastica minții propune un program care se întinde pe durata a 12 săptămâni și care ne ajută să devenim mai stăpâni pe trăirile noastre interioare, să ne eliberăm de griji, să ne concentrăm asupra lucrurilor care ne fac fericiți și să ne organizăm mai bine viața. Fiecare săptămână începe cu „încălzirea” (partea teoretică), urmată de antrenamentul propriu-zis (exerciții grupate pe trei niveluri de dificultate) și de relaxare.

Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție Hexagon
ISBN 9789734692934
Traducător Andreea Rosemarie Lutic
Număr de pagini 360
Formatul cărţii 13 c 20 vm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGimnastica minţii. Programul de 12 săptămâni pentru putere și echilibru mental
Rating-ul tău

Cu meditaţii audio

Știm toți ce ar trebui să facem pentru a fi sănătoși – să mergem cu regularitate la sală sau să alergăm și să mâncăm legume și fructe. Dar știm oare cum să procedăm pentru a ne păstra mintea în formă și echilibrul psihic până la o vârstă cât mai înaintată? Bazată pe idei din mindfulness și pe psihologia pozitivă, Gimnastica minții propune un program care se întinde pe durata a 12 săptămâni și care ne ajută să devenim mai stăpâni pe trăirile noastre interioare, să ne eliberăm de griji, să ne concentrăm asupra lucrurilor care ne fac fericiți și să ne organizăm mai bine viața. Fiecare săptămână începe cu „încălzirea” (partea teoretică), urmată de antrenamentul propriu-zis (exerciții grupate pe trei niveluri de dificultate) și de relaxare.

Abordarea gândurilor și a emoțiilor • Atenția deschisă • Îmblânzirea criticilor interiori • Compasiune pentru relații sănătoase • Comunicare plină de compasiune • Fericit împreună cu alții • Condițiile fericirii • Voința

Wouter de Jong este autor, trainer şi conferenţiar. A absolvit Facultatea de Drept, după care a urmat Şcoala de Teatru din Amsterdam, activând apoi ca actor. În 2012, a urmat la Vrije Universiteit un curs postuniversitar de formare în mindfulness.

Temele principale ale conferinţelor, atelierelor şi cărţilor sale sunt îmbunătăţirea leadershipului personal şi fitnessul mintal. A mai publicat Mindgym. Work‑outs (2019) şi Superkrachten voor je hoofd: Mindgym voor Kids (2019).