Glamorama

Epuizat din stoc
SKU
C186948
9.63 LEI
Pe scurt
Bret Easton Ellis este autorul celebrului American Psycho, roman-cult al anilor ’90 şi, în acelaşi timp, una dintre cele mai controversate cărţi din întreaga literatură contemporană, pentru care, în opinia criticilor, America nu-l va uita – nici ierta – vreodată.
Romanul lui Bret Easton Ellis nu neglijează nici unul din „condimentele” cu care autorul şi-a obişnuit cititorii. Plasată în lumea modei şi a glamour-ului său găunos, cartea înfăţişează, cu sarcasm şi umor, o situaţie cu iz de fantezie suprarealistă: cîteva modele din lumea şic a modei internaţionale se convertesc la terorism şi pun la cale o mare conspiraţie.

Debusolare, lipsă de sens, sex, crime şi atentate, toate sînt ingrediente necesare ale unei istorii a cărei semnificaţie se dezvăluie pe nesimţite, pe măsură ce naraţiunea avansează. Povestea are un ritm şi o evoluţie ce fac din personajul narator, Victor Ward/Johnson, un soi de picaro alert de sfîrşit de mileniu, implicat într-o aventură incredibilă, care poartă amprenta aşa-numitei epoci MTV contemporane.
Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție Biblioteca Polirom. Proza XXI
Ediția cărții I
ISBN 978-973-46-0778-5
Traducător Adrian Buz
Număr de pagini 616
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2008
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGlamorama
Rating-ul tău