Globul de sticla

în stoc
SKU
a224446
19.99 LEI
Pe scurt

Michelle Hope și-a construit o carieră ca educator pe teme legate de sexualitate, sănătatea reproducerii și incluziune social.

A absolvit un master în dezvoltare umană și are o vastă pregătire postuniversitară în domeniul sexualității. Scrie de peste 15 ani despre sexualitate, ține cursuri, participă la o serie de evenimente și conferințe în calitate de speaker și dezvoltă programe creative de educație sexuală pentru tineri.

Când un băiețel alintat, obișnuit să primească de la părinți tot ce-și dorește, strică toate jucăriile și-și necăjește prietenii, un spiriduș intervine și-i dă o lecție. Captiv într-un glob fermecat de sticlă, băiatul învață să prețuiască munca celorlalți și înțelege cât de minunat este să ai o casă și o familie iubitoare.
Nu ești curios să afli întreaga poveste?


„Seara, la culcare, omul de zăpadă a ieșit din globul de sticlă și l-a invitat să urce pe o sanie. Au urcat amândoi, când ce să vezi? Săniuța nu se mai oprea, alerga întruna, până a ajuns într-un loc necunoscut. Era numai zăpadă de jur-împrejur. O zăpadă mult mai strălucitoare și ningea încontinuu! Nu mai era nimeni acolo, doar el, săniuța și omul de zăpadă, care i-a spus așa:
― Aici ești în globul de sticlă. Mâine ai să mergi să lucrezi în Fabrica de Jucării.”

Mai multe informații
EdituraAramis
Colecție Povesti cu suflet
Ediția cărții II
ISBN 9786060094401
Traducător Andreea Karina Han
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 22.5 x 27 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGlobul de sticla
Rating-ul tău