Gloria și demnitatea inutilului

în stoc
SKU
a255682
60.00 LEI
Pe scurt
,,În pofida evidențelor, a adevărului criminalității regimului bolșevic, credincioșii marxiști și neomarxiști sînt de neclintit, toți cei care depun mărturie în contra comunismului sînt catalogați drept mincinoși, vînduți capitalismului, americanilor, etc.''
Mai multe informații
EdituraTracus Arte
ISBN 9786060234340
Număr de pagini 600
Formatul cărţii 14 X 20 CM
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGloria și demnitatea inutilului
Rating-ul tău

În pofida evidențelor, a adevărului criminalității regimului bolșevic, credincioșii maxiști și neomarxiști sînt de neclintit, toți cei care depun mărturie în contra comunismului sînt catalogați drept mincinoși, vînduți capitalismului, americanilor, etc.

«Spre deosebire de alte sisteme politice, care au tendința să devină mai moderne pe măsură ce sunt puse-n practică, comuniscmul n-a încetat nici o clipă să se înăsprească de-a lungul deceniilor, făcând tot mai multe victime. Se știe că epoca stalinistă a fost mai sângeroasă decât epoca leninistă, oricum criminală. La fel, stalinismul a făcut mai puțin rău în comparație cu maoismul. Lupta de clasă, motorul istoriei, a avut mereu nevoie de tot mai mult material uman ca să meargă înainte.»