Goana după bani

în stoc
SKU
C197885
Preț special 28.18 LEI Preț standard 37.57 LEI
Pe scurt

Un vârtej amețitor al minciunii și corupției, un portret plin de acuratețe al Londrei de astăzi și un erou seducător: detectivul Nick Belsey. Un thriller urban.

Jocuri de noroc, corporații, prinți arabi, carteluri chinezești și interlopi, dar și o poveste de dragoste tragică. Goana după bani este primul roman dintr-o serie de thrillere polițiste a căror acțiune se petrece în Londra zilelor noastre și care îl au în centru pe detectivul Nick Belsey, un polițist nu tocmai imaculat, dar plin de inteligență și inventivitate. Belsey e falit.Pare să fie ultima zi a carierei sale în poliție. Însă la secție este anunțată dispariția unei persoane. De data aceasta, pe Bishops Avenue, zona cea mai scumpă a Londrei.


Pentru Belsey e prilejul de a-și salva cariera. Dar jocurile în care intră se dovedesc a fi mai mult decât periculoase. Cazul pe care-l anchetează Belsey este sinuciderea oligarhului rus Alexei Devereaux. Vrând să profite de pe urma banilor acestuia, poliţistul îşi însuşeşte identitatea lui. Însă povestea se complică, iar Belsey va fi nevoit să descopere adevărul din spatele unor crime misterioase.

Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Fiction Connection
ISBN 978-973-707-426-3
Traducător Bogdan Perdivară
Număr de pagini 440
Formatul cărţii 13x20
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGoana după bani
Rating-ul tău