Goldstein

în stoc
SKU
a271277
Preț special 51.74 LEI Preț standard 69.00 LEI
Pe scurt
• Roman politist recompensat cu premiul Berlin Krimifuchs (2011) In 1931, si in Berlin criza economica se resimte. Alexandra si Benny, doi hoti fara adapost, se ascund in magazinul KaDeWe pentru a fura, dupa inchidere, bijuterii si ceasuri. Ceea ce a parut o joaca de copii in jafurile anterioare, acum functioneaza ingrozitor de prost. Cei doi sunt prinsi de politie, Alex scapa de arest, iar Benny este aruncat de pe acoperisul magazinului universal. Din acel moment fata incepe sa fie vanata de politie. Comisarul Gereon Rath primeste sarcina de a-l urmari pe Abraham "Abe" Goldstein, un gangster evreu din Williamsburg, sosit la Berlin pentru a se razbuna. Din postul sau de observatie de la Hotelul Excelsior, Rath habar nu are ca gangsterul s-a miscat liber prin oras si a procurat o arma.
Mai multe informații
EdituraLebada Neagra
Colecție Black Spot
Ediția cărții I
ISBN 978-630-330-045-0
Traducător Iulia Dromereschi
Număr de pagini 592
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGoldstein
Rating-ul tău
• Roman politist recompensat cu premiul Berlin Krimifuchs (2011)
 
In 1931, si in Berlin criza economica se resimte. Alexandra si Benny, doi hoti fara adapost, se ascund in magazinul KaDeWe pentru a fura, dupa inchidere, bijuterii si ceasuri. Ceea ce a parut o joaca de copii in jafurile anterioare, acum functioneaza ingrozitor de prost. Cei doi sunt prinsi de politie, Alex scapa de arest, iar Benny este aruncat de pe acoperisul magazinului universal. Din acel moment fata incepe sa fie vanata de politie. Comisarul Gereon Rath primeste sarcina de a-l urmari pe Abraham "Abe" Goldstein, un gangster evreu din Williamsburg, sosit la Berlin pentru a se razbuna. Din postul sau de observatie de la Hotelul Excelsior, Rath habar nu are ca gangsterul s-a miscat liber prin oras si a procurat o arma.
 
Volker Kutscher mentine suspansul pe parcursul tuturor capitolelor. Reteaua complicata a coruptiei, a criminalitatii si a national-socialismului in expansiune este descrisa cu o extraordinara abilitate.