Goring

Epuizat din stoc
SKU
C215183
32.37 LEI
Pe scurt
Roger Manvell si Heinrich Fraenkel sunt considerati de critica unii dintre cei mai buni biografi ai lui Himmler, Goebbels si Goring.

Pentru a realiza aceasta lucrare, autorii au stat de vorba cu membri ai familiei Goring, fosti asociati, dusmani si servitori ai acestuia. Stilul de viata si gusturile lui extravagante, obiceiurile si uniformele lui neobisnuite, siretenia, ambitia si brutalitatea lui spontana sunt studiate in amanuntime. Rezultatul: un portret meticulos, intim al acestui periculos si controversat om, o poveste plina de invataminte despre ascensiunea si prabusirea definitiva a celui de-al Treilea Reich.


Iata ce spun cei doi autori despre revelatia de care au avut parte in momentul pregatirii materialului pentru aceasta biografie: „La inceput, cu cat descopeream mai multe despre Goring, cu atat caracterul sau devenea mai misterios. La un moment dat, ne ocupam de sotul cinstit si devotat, de omul care ingenunchea ca sa se roage coplesit emotie in micuta capela [...], iar, in clipa urmatoare, ne trezeam in fata dovezilor care ni-l infatisau pe organizatorul lipsit de inima al muncii fortate, extorcarii si infometarii din tarile ocupate de Reich.”

Mai multe informații
EdituraMeteor Press
ISBN 978-606-8469-60-7
Traducător Dan Criste
Număr de pagini 448
Formatul cărţii 13x20
Tip copertă brosata
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGoring
Rating-ul tău