Gradinita distractiva. Suntem artisti

în stoc
SKU
a255894
26.00 LEI
Pe scurt
Aceasta serie minunata, Gradinita distractiva, conceputa de un educator, le va oferi copiilor incredere si buna dispozitie. O carte cu ilustratii viu colorate, pentru a-i ajuta pe parinti sa le arate copiilor cat de distractiv va fi cursul de arte vizuale si abilitati practice.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
ISBN 594-849-500-746-1
Număr de pagini 12
Formatul cărţii 14 x 19 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGradinita distractiva. Suntem artisti
Rating-ul tău

Aceasta serie minunata, Gradinita distractiva, conceputa de un educator, le va oferi copiilor incredere si buna dispozitie.
O carte cu ilustratii viu colorate, pentru a-i ajuta pe parinti sa le arate copiilor cat de distractiv va fi cursul de arte vizuale si abilitati practice.

In aceasta carte, copiii vor invata despre activitatile pe care le pot face la un curs de arta: vor invata sa picteze, sa modeleze folosind plastilina si, cel mai important, vor invata despre ce inseamna prietenia. Ii pot urmari pe Luna si Luca in procesul creativ.
 
Creata de un profesor, aceasta carte va oferi fiecaruia increderea de care are nevoie pentru primele zile de scoala. Exista chiar si un joc la finalul cartii: spune ce culoare are fiecare obiect!