Gramatica limbii germane contemporane

Epuizat din stoc
SKU
C904153
29.30 LEI
Pe scurt

Toţi cei care învaţă sau folosesc o limbă străină au nevoie de cunoştinţe temeinice de gramatică. De aceea, vă aducem o carte de gramatică nou-nouţă care cuprinde toate fenomenele gramaticale comune, prezentate într-un format grafic special care vă ajută să găsiţi rapid un răspuns la toate întrebările de care vă puteţi lovi în timp ce lucraţi cu limba germană.

Limba germană este una dintre acele limbi care necesită, încă de la bun început, răbdare şi muncă. Trebuie să stăpâniţi un volum destul de mare de cunoştinţe pentru a reuşi să legaţi o conversaţie uşoară. Sistemul gramatical este destul de complicat, dar regulat. De aceea, în fiecare capitol am redus la minimum explicaţiile şi am adăugat, în schimb, tabele cu exemple care permit o orientare rapidă şi uşoară în text.


Fiecare fenomen este prezentat alături de numeroase exemple alese atent din presă sau din surse fiabile de pe internet, pentru a reda imaginea fidelă a limbii germane contemporane. Am pus accent pe aspectele importante pentru comunicarea obişnuită şi pe cele care nu se aseamănă cu limba română. De aceea, veţi găsi capitole separate în care sunt tratate, de exemplu, adverbele de direcţie hin şi her, folosirea articolelor, construcţia propoziţiei în limba germană sau valenţele cuvintelor, completate de numeroase exemple. Pe de altă parte, fenomenele mai puţin întâlnite sunt doar amintite.


Gramatica este realizată în conformitate cu ultimele reguli ortografice. Explicaţiile şi exemplele respectă, de asemenea, aceste reguli. Pentru a realizarea acest ghid gramatical, autorii s-au bazat pe o vastă experienţă în domeniul realizării dicţionarelor şi au consultat numeroase alte ghiduri gramaticale. Suntem convinşi că gramatica noastră va fi utilă nu doar studenţilor şi profesorilor, ci tuturor celor care se întâlnesc cu limba germană în practică şi vor să aibă la îndemână toate informaţiile importante despre gramatica acestei limbi.


Cuprinsul gramaticii:


176 de pagini


12 capitole şi 120 de subcapitole


Lista noilor reguli de ortografie a limbii germanie


Lista verbelor neregulate Index detaliat

Mai multe informații
EdituraLinghea
Ediția cărții I
ISBN 978-606-93130-6-0
Număr de pagini 176
Formatul cărţii 11.5x16.5
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGramatica limbii germane contemporane
Rating-ul tău